Ibrahimovic az FC Bayernnél?

Nagy Zsófia

A Bayern sokallta a vételárat Zlatanért…

Ki tudja, hogyan alakult volna a karrierje, ha a kezdetén a Bayernbe igazol...

ZIatan Ibrahimovic már szinte minden nagyobb európai ligában szerepelt. A Bundesliga az egyetlen, ami hiányzik a svéd sztár listájáról. Mint most kiderült, annak idején majdnem elkötelezte magát a bajorokhoz.

Az Inter és az AC Milan, a Juventus, a Barcelona, a Paris St.Germain, jelenleg pedig a Manchester United – Zlatan Ibrahimovic karrierje során már számos neves klubban megfordult. Ahogy Björn Andersson a bajorok játékosmegfigyelője elárulta, hogy Ibra 2001-ben majdnem a Münchennél landolt. „Kapcsolatba léptünk annak idején Hasse Borg-gal (Malmö korábbi sportigazgatója), árulta el Andersson, majd elmondta, hogy a végén miért nem történt meg az átigazolás.

„A Bayern azt mondta, hogy nem akar egy ilyen fiatal játékosért ennyi pénzt kiadni” A München helyett azon a nyáron az Ajax-hoz igazolt. És így majdnem 8 millió eurót kaszált a Malmö. 
Ibrahimovics rendkívüli karrierje ellenére Andersson szerint nem volt hatalmas hiba annak idején a Bayerntől, hogy nem igazolta. „Ez így volt helyes. A Bayern több címet nyert, mint az Ajax és a Juventus. És a végén csak ez számít. Nem hibáztak. Zlatan számára is helyes döntés volt a hollandokhoz való átigazolás. Ki tudja, hogy egyáltalán illett volna-e a német mentalitás hozzá?”

A 35 éves játékos szerződése a Manchesternél a nyáron lejár. És jelenleg Ibrahimovic komoly térdsérüléssel küzd. A jövője még nyitott, de az biztos, hogy még nem vonul vissza, ezt ő maga jelentette be a sérülése után.

(fussballtransfer.com)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37694/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?