A Bayern szurkolói az elnökséggel ünnepelnek az Audi Dome-ban

Kun Béla

Egy jobb időpontot nem is választhatott volna a Bayern elnöksége. Szombaton váltotta be ígéretét a Bayern elnöke Uli Hoeneß, és az elsőszámú elnökhelyettes Walter Mennekes társaságában.

A novemberben lezajlott évi fő gyűlés alkalmával 2016-ban, elég sokan nem jutottak be. S a bajor elnök ezen a napon hívta meg őket ismét, de ez által ülőhellyel kínálta őket, és együtt nézték a Bayern mérkőzését a Wolfsburg ellen. Az Audi-Dome-ban, ott ahol a Bayern kosárlabdázói játszanak.

Sültkolbászt, és sört hozott az elnökség a szurkolók számára. A világbajnok Hansi Pfügler is kivette a részét a munkából. A mérkőzést a stadionbemondó tanítványa kommentálta. A mérkőzés megkezdése előtt volt egy rövidebb kommunikáció. Aztán több ezren figyelték a kivetítőkön a nagyszerű mérkőzést.

Az elnökség és a szurkolók együtt ünnepeltek. Megünnepelték a rekordbajnok 27., sorozatban pedig az 5. bajnoki címét.

Érdemes kiemelni a gesztust Uli Hoeneßtől, aki meghívta az anno kint rekedt Bayern tagokat. És lám, ő is tud kötényben, és sörrel a kezében felszolgálni. Ő is kiszolgálta sörrel a fanatikusokat. Ez egy felejthetetlen élmény volt!

Képek az ünneplésről :

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37789/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?