Blogolj!

A szupersztár ismét a bajorok célkeresztjében!

Kun Béla

Ő lehet az FC Bayern München első 100 milliós igazolása...

A bajorok támadó játékost keresnek. Természetesen elég sok név forog a médiában, akiket az FC Bayern Münchennel kapcsolatba hoznak. A legutóbbi napokban többek között Alexis Sanchez és Julian Brandt szerepelt, mint lehetséges célpont.

Sanchez, az Arsenalból egy új rekordigazolás lenne az FCB számára. Mert az ’ágyúsok’ nem kevesebb, mint 80 millió Eurót szeretnének a chilei szupersztárért. Az olcsóbb verzió Julian Brandt lenne. A fiatal leverkuseni „mindössze” 30 millióba kerülne.

Azonban a német Sport Bild információja szerint egy másik játékos szerepel legelső helyen a Bayern bevásárló listáján. 

Griezmann Münchenben?

A hírek szerint ugyanis a bajorok tényleg beszálltak a versenybe Antoine Griezmann-ért. Manchester United számított eddig a legnagyobb esélyesnek arra, hogy megszerezze a francia válogatott játékost. Azonban más klubok szintén érdeklődnek a 26 éves szupersztár iránt a Premier League-ből, illetve hallani a dúsgazdag Paris Saint-Germainről is.

Idáig 25 gólt lőtt a jelenlegi csapatának az Atlético Madridnak a színeiben szerezni ebben a szezonban. Ennek is köszönhető, hogy a „matracosok” 100 milliós kivásárlási árat kérnek érte.

Robert Lewandowski is híres a gólérzékenységéről. 39 gólt ért már el ebben a szezonban. Azonban a Bayern több gólt vár el a csapat többi támadó feladattal megbízott játékosától. 

Griezmann esetleges leigazolása mindenképp segítheti a bajor csapatot. az azonban még erősen kérdéses, hogy a német rekordbajnok hajlandó-e egyáltalán egy ekkora összeget kifizetni a fiatal franciáért.

(geiletore.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37693/pics/lead_800x600.jpg
antoine griezmann,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?