Blogolj!

A nagy visszatérő?

Kun Béla

Sport 1 információk szerint a Bayern vezetése keres egy középcsatárt Lewandowski mellé. A wolfsburgi játékos az elvárásoknak megfelelne. Lehet, hogy ismét a bajoroknál láthatjuk?

Gomez ismét Bayern mezben?

Az FC Bayern és a csatárprobléma. A Robert Lewandowskitól való függőség az elmúlt hetekben nagyon kiütközött.

A BL-ből való korai kiesés elgondolkodtatta a Bayern főnökeit. Bár nem volt megérdemelt a kiesés, de az szembetűnő volt, hogy a hazai meccsen mennyire nem tudták pótolni Lewandowskit. Ezért függetlenül Carlo Ancelotti személyi kívánságától a Bayern keres egy „helyettesítő” csatárt.

Az, hogy nyáron csak Lewandowskira és Müllerre alapoztak, most már hibának tűnik. Tehát kell egy igazolás. A kérdés csak az, hogy ki szeretne a lengyel mögött másodhegedűs lenni? Aki érkezik, az a mérkőzéseken kevés eséllyel léphet pályára, leginkább csak akkor, ha az „angol heteken” Lewandowskit kímélik.

Gomez a legnagyobb esélyes

Kvalitásai hasonlóak, mint Lewandowskinak. És már játszott 4 évet a Bayernben. Nem mellesleg a piacon Gomez tűnik a legalkalmasabbnak erre a feladatra.

Lesz visszatérés a egykori csapatához? A Sport 1 újságírója, Dirc Seemann szerint „Gomez olyan, akit bármikor bevethetsz. Ő biztosan motivált lenne” - mondta a riporter. „Ezen kívül van kisugárzása, amit például a Real Madrid is tud. Ő tud futballozni” – tette hozzá.

Gomez szeretne a 2018-as vb-n csapatba kerülni, ehhez viszont játszania kell. Joachim Löw viszont nem biztos, hogy lemondana róla abban az esetben sem ha jobbára a Bayern padján ülne, mert a kvalitását mindenki ismeri.

És érdemes elgondolkodni a Pizarro példáján is, aki szintúgy kétszer megfordult a Bayernben, s lám 2013-ban BL győztes lett a bajor csapattal. Tehát Gomeznek nem lenne oka félni, csak követnie kellene Pizarro példáját.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37526/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,mario gomez,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?