Ancelotti és Müller dühöngött

Bodonyi Zsófia

Nem játszottunk jól… Nem voltunk egyben… Nem vagyunk elégedettek… Ennek nem lett volna szabad megtörténni velünk…

Ancelotti és Müller is dühöngött a Bayern játékán

A Bayern München nagyon szenvedett a Mainz ellen, főleg az első félidőben. „Nem játszottunk jól” – mondta dühösen Thomas Müller. Kétszer került hátrányba a Bayern München, de mindkétszer egyenlíteni tudott. „Nem voltunk annyira egyben, mint máskor. A második félidőben jobban játszottunk és szerencsére tudtunk egyenlíteni” – elemezte Carlo Ancelotti a 2-2-re végződött mérkőzést.

Ancelotti, az Fc Bayern szakvezetője: többet vártunk magunktól

Reakciók:

Carlo Ancelotti: „Nehéz mérkőzés volt, többet vártunk magunktól. Nem voltunk annyira egyben, mint máskor. Ezt jobban kellett volna csinálnunk. A második félidőben jobban egyben voltunk, jobban is játszottunk és szerencsére egyenlíteni is tudtunk.”

Thomas Müller: „Nem játszottunk jól, a mainziak hamar gólt szereztek. A második félidőben nekünk kellett futni az eredmény után, az egyenlítéshez szükségünk volt egy kis szerencsére is. Éppen ezért nem vagyunk elégedettek.”

Sven Ulreich: „Az első félidőben szenvedtünk és nem nagyon voltunk játékban. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie velünk! A Mainz jól játszott. A második félidőben úgy játszottunk, mint ahogy a Bayern Müchennek kell: dominánsan és fölényes labdabirtoklással. Egyszerűen nyernünk kellett volna. Ez a bosszantó.”

Martin Schmidt (a Mainz 05 edzője): „Ha Münchenbe megy az ember, mindig elfogja egy olyan érzés, hogy remélhetőleg nem úgy végzi a csapata, mint sokan mások. A csapatodnak azt kell mondanod, hogy bátran kell játszaniuk. Úgy tűnik megtaláltam a megfelelő szavakat a csapatomhoz, de ez nem volt könnyű. Az egy pont mindenesetre egy szép siker nekünk.”

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37466/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,carlo ancelotti,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,sven ulreich,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?