Blogolj!

Megatranszfer? Manchester United sok pénzt, és Rashford-ot ajánlja fel Lewandowskiért

Kun Béla

Létrejöhet Európa egyik legnagyobb üzlete? Angol média szerint nyáron megtörténhet. És ki a ötletgazda? Természetesen Jose Mourinho

A lengyel válogatott játékos már hosszú ideje a Real Madrid kívánságlistáján szerepel. De a Manchester Uniteddel egy komoly rivális lépett be ebbe a versenybe a Bayern csatár megszerzése érdekében. És a Guardian információja szerint nem csak sok pénzt, hanem saját játékost is kínált helyette.

Egy magas kivásárlási ár mellett, a vörös ördögök készen állnak egy csatárt is adni érte. Az angol válogatott játékos az elmúlt nyáron csatlakozott az angol csapathoz. 59 tétmeccsen eddig 16 gólt szerzett, valamint 5 gólt készített elő a 19 éves sztárcsatár. A továbbiakban azt is híresztelik, hogy Mourinho „senki mást”, mint Lewandowskit szeretné Ibrahimovic pótlására odacsalogatni. A svéd válogatott játékos egy szerződés előtt áll az USA-ba. Probléma a vörös ördögök számára: Csak egy Európa-ligát érő helyen áll a bajnokságban, a Bajnokok Ligája szereplés pedig aligha elérhető. És ezt egy Robert Lewandowski nem fogja elfogadni.

Forrás : http://www.90min.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37185/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?