Holger jól érzi magát Gelsenkirchenben, de vajon ott marad-e?

Kun Béla

A szezon végéig a Bayern kölcsönjátékosa a Schalkénál, de az nem tűnik realitásnak, hogy hosszabb távon maradjon a királykékeknél...

A szezon végéig, még a Bayern kölcsönjátékosa a Schalkénél. De egy hosszú távú maradás a királykékeknél nem tűnik reálisnak, mint ahogy azt

Christian Heidel igazolta: „egyértelmű megállapodás van Badstuber és az FC Bayern között.” A gelsenkircheni sportigazgató szerint azonban: "nincs kizárva azért az sem, hogy nálunk marad.” Ugyanakkor Badstuber tanácsadójával egyetértve azt mondta: „ezt a szezon végén majd meglátjuk.”

„Holger jól érzi magát a Schalkéban”

A téli átigazolás óta 8-szor jutott szerephez a Schalke színeiben. „Holger, nagyon-nagyon jól érzi magát a Schalkéban. Azt mondja, hogy a meccseknek köszönhetően egyre inkább kezdi visszanyerni az igazi formáját. Ez, két év sérülés után, nem egyszerű dolog.”

A Schalkéban a 28 éves belső védővel meg vannak elégedve. Heidel véleménye szerint: „hétről hétre” egyre jobb.

Ha a játékidőt tekintjük, akkor a Schalkéban maradás szerencsésebb lenne, mint a Münchenbe való visszatérése. Ott Jerome Boateng, Javi Martinez, Mats Hummels, és az új érkező Niklas Süle személyében egy igen erős négyes konkurencia várna rá.

Forrás : http://www.fussballtransfers.com/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37193/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,holger badstuber,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?