Blogolj!

Makaay, aki tudja, hogy kell gólt lőni a Realnak

Kun Béla

Az egykori müncheni közönségkedvenc döntő tényezőnek tartja Ancelotti személyét, amely a Bayern felé billenti a mérleg nyelvét. Mai utódjáról, Lewandowskiról is elmondta a véleményét.

Roy Maakay a müncheni közönségkedvenc

A Real Madriddal kapcsolatban szép emlékei vannak: 2007 márciusában a holland 10.03 másodperc alatt talált be a madridiak ellen, ez a BL történelmének leggyorsabb gólja. Interjúban a Spox-al, beszél a Bundesligáról és elmondja, hogy milyen tényezők vezethetik győzelemre az FC Bayernt.

4 éven keresztül hordta a rekordbajnok mezét, 129 Bundesliga meccsen 78 gólt ért el, és 27-et készített elő a holland. Kétszer kupagyőztes, kétszer bajnok volt a Bayernnel.

A Bayern Bundesliga egyeduralmáról azt mondja, hogy „a Borussia Dortmund az egyetlen klub, amelyik felveheti a Bayernnel a versenyt. Ha ők nem tudnak nagy nyomást gyakorolni a bajorokra, akkor a bajnokság idő előtt eldől.”

A BL párharccal kapcsolatban az egyik döntő tényezőnek Carlo Ancelottit tartja, aki a Real Madridot a 10. BL győzelemre vezette. „Az ő személye egy nagy segítség lehet. Nagyon sokat ismer a Real játékosok közül, beleértve a gyengeségeiket és az erősségeiket” – fogalmazta véleményét Makaay.

A 42 éves holland nagyon jó csatárnak tartja Lewát: „Robert Lewandowski a világ legjobb csatára. Hétről hétre igazolja számomra ezt. Ő nem csak sok gólt lő, hanem kimondhatatlanul értékes a csapatnak.”

(90min.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37124/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Előzetesek,real madrid,robert lewandowski
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?