Blogolj!

München Lewandowskiért kell imádkozzon!

Jakab Norbert

A lengyel gólvágó felépülése a vártnál lassabban halad, kedden csak 15 percet tudott edzeni a fájdalmai miatt. Csak szerdán dől el, hogy tud-e játszani a Real ellen! Neuer sem lesz 100 százalékos szerdára. Müller viszont teljesen felépült!

Lewandowski: a Bayern csatárának edzése csak 15 percig tartott

Német híradások szerint Lewandowski részt vett a csapat nyílt edzésén, viszont nem sokkal a kezdés után abba is hagyta. Robert Lewandowski játéka a Real ellen kérdéses maradt, miután a jelentések szerint csak 15 percig tartott az edzése a meccs előtti utolsó napon.

A szombat este elszenvedett vállsérüléssel küzd még mindig

A Bayern München ásza nem volt képes végigcsinálni az edzéseket sem vasárnap, sem hétfőn, miután összeszedett egy vállsérülést a hétvégén, a Borussia Dortmund ellen.

Kedden részt vett az edzésen, amikor az egy negyed órára nyílt volt a média számára, de a TZ értesülései szerint abbahagyta, mihelyt letelt ez az médiaidő.

Az is tisztán látható volt, hogy a bemelegítés során Lewandowski próbálta elkerülni a karmozgatásos gyakorlatokat. 

Korábban a Bayern edzője, Carlo Ancelotti nagyon bizakodott abban, hogy a csatár fog tudni játszani szerdán a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén az Allianz Arénában.

Neuer kezdeni fog, de még nem lesz 100 százalékos,
Müller visszatért teljesen egészségesen

Mindeközben Manuel Neuer 20 perces egyéni munkát végzett, ezt követően a csapat többi tagjával közösen teljesítette a hátralévő edzést. A 31 éves játékos március közepe óta nem játszott egy sérülés miatt, de várhatóan a kapuban áll majd a blanco-k ellen, annak ellenére, hogy még nem 100 százalékosan egészséges.

Az edzés során az is kiderült, hogy Thomas Müller, aki kihagyta a Bayern utolsó két Bundesliga meccsét sérülés miatt, mostanra már teljesen felépült.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/37106/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,Játékosaink,manuel neuer,robert lewandowski,sérülés,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?