Blogolj!

Mi történt pontosan Lewandowskival, Müllerrel és Neuerrel?

Kun Béla

Három játékos három kisebb probléma. Rémhírek, avagy nagyobb lehet a gond a jövőre nézve?

A lényeg: a Real ellen minden bizonnnyal mindhárman játszhatnak

Lewa? Semmi gond!

Ahogy arról sokan megrettenve beszámoltak a csütörtöki edzésen újabb sztárnak kellett idő előtt abbahagynia a tréninget. 

A 7 a 7 elleni játékban a gólra törő Lewandowski hirtelen a jobb hátsó combjához kapott. Egy keveset beszélt Carlo Ancelottival, majd az öltőzőbe távozott. Müller és Neuer után, egy újabb játékos eshet ki a Dortmund ellen? –tették föl sokan elkeseredve a kérdést.

Lewandowski azonban a tréning után pár órával már jelentkezett is a hivatalos twitter oldalán: „Minden rendben, készen fogok állni.” A Bayern közlése szerint nem szakadt félbe az edzése, hanem csak hamarabb fejezte be a többieknél. És pénteken már újra edzhet teljes intenzitással. A Dortmund elleni párharcon a bevetése nincs veszélyben!

Neuer? Szombaton nem, szerdán valószínűleg igen

Mint, ahogy azt már korábban írtuk Neuer nem lesz ott a Dortmund ellen. A jövő hét elején térhet vissza a csapathoz edzeni, a napokban egyénileg készült néhány játékossal együtt. Tehát, abszolút él a remény, hogy a királyiak ellen szerdán már játszhat.

Thomas Müller? Szombaton nem, szerdán igen

Thomas Müller sérülésnek ügye egyre inkább befejezettnek tűnik, visszatérhet a csapathoz. Eddig azonban csak egyéni edzéseket végzett. „Egy indián nem ismer fájdalmat” – ezt nyilatkozta még pár nappal ezelőtt. Mint, ahogy azt megírtuk, Müller visszatérése a Dortmund ellen, nem valószínű, Carlo Ancelotti semmi kockázatot nem akar vállalni az egyik kulcsemberével kapcsolatban. És lássuk be, 10 pont előnynél nem is lenne érdemes kockáztatni. Ő hiányát még talán el tudja viselni a csapat a bajnokságban. A Real Madrid ellen pedig már minden bizonnyal játszhat.

(merkur.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36968/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer,robert lewandowski,sérülés,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?