Újabb holland sztár a Bayernben?

Nagy Zsófia

A média most egy narancsos válogatottat lát esélyesnek, hogy átvegye Lahm szerepét. Ő körülbelül a 10. jelölt, akit a média hírbe hoz a Bayernnel Lahm posztja kapcsán... De lehet, hogy csak Rafinhát akarják majd vele pótolni.

Újabb holland sztár a Bayernben?

Phillip Lahm a szezon végén befejezi pályafutását. A megüresedő posztjára állítólag a narancsosok egy játékosa is esélyes a Bayernnél. Nagy üzlet lehetne belőle. Ha jelenleg nem lenne épp sérült.

Folytatódnak a találgatások Phillip Lahm pótlásáról, bár az közismert, hogy az FC Bayern jelenleg Joshua Kimmichhet tervezi a helyén szerepeltetni. Legalábbis így nyilatkozott FCB-fönök Karl-Heinz Rummenigge a SKY Sportnak: „nagy terveink vannak vele a jövőben. Biztosak vagyunk benne, hogy ő lesz az utódja Phillip Lahmnak. A következő szezontól biztos helye van a kezdőben.”

Ám mivel Rafinha se lesz már fiatalabb - a brazil is már 31 éves - és ha igazak a hírek, akkor a Bayern már most más alternatívát keres Kimmich mellé. Így vettetek állítólagosan szemet egy holland  válogatott játékosra. 

A Bayern már a szezon kezdete óta figyeli?

Holland napilap a „Telegraaf” híre szerint a bajorok már a szezon kezdete óta figyelemmel kísérik a Feyenord Rotterdam játékosát, Rick Kardsdorpot. A 22 éves focistát a bajnokságban és az Európa Ligában is megfigyelhették.

Katalán Mundo Deportivo is írt a Bayern érdeklődéséről. De a Barcelona is kivetheti a hálóját a fiatal tehetségre. Spanyol újságok szerint egy előnye lehet a Barcának: a katalánok sport igazgatója, Robert Fernandez és a Feyenoord edző és egy kori Barca játékos, Giovanni van Bronckhorst ugyanis nagyon jó kapcsolatba vannak.

Megakadályozhatja egy sérülés ezt a lehetséges átigazolást? 

A jelenlegi körülmények között lehet, hogy mégsem lesz licitverseny a két európai klub között. Egy vasárnapi bajnokin Karsdorp térdsérülést szenvedett és hordágyon kellett elhagynia a pályát. A Feyenoordnál a legrosszabbra számítanak. 

Ha komoly sérülése lehet a hollandnak, akkor már nem jöhet szóba a Bayernnél - ezt állítja Telegraaf.

Pedig az eddigi teljesítménye igencsak meggyőző volt a 21 éves játékosnak- és az átigazolás díja, a 20 millio euro is egy megfizethető összeg lenne. 2018-ban is szóba jöhet egyébként Karsdorp a Bayernnél, hiszen a jelenlegi szerződése addig tart Rafinhanak.

(tz.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36908/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,joshua kimmich,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?