Thiagot hosszú időre magához kötheti a Bayern

Kun Béla

Thiago és a Bayern nagyon közel áll a szerződés hosszabbításhoz. A spanyol csillag öt éves megálllapodást kaphat, és Lewandowskival, Neuerrrel, Thomas Müllerrel azonos fizetést.

Hosszú ifőte magához láncolná a Bayern

Az FC Bayernben játszó Thiago jelenleg a világ egyik legjobb középpályása. A „Säbener Straßén”, nagy tetszést arat a zseniálisan technikás „jobb lába.” Azonban jelenleg Thiagonak nincs a bajorokkal olyan hosszú távú szerződése, mint például Thomas Müllernek és több más klasszisnak. 

Az, ahogy ő játssza futball, igazán elismerésre méltó. Játékával szinte mindenkit elvarázsol a Bundesligában Jelenleg majdnem minden szempárt elvarázsol a Bundesligában. Az FC Bayern számára gyakorlatilag pótolhatatlan elem a középpályán. Az idei egészen kiváló teljesítményével a 25 éves középpályás természetesen fölhívta a figyelmét több topcsapatnak.

Ezért a bajoroknak még van mit tenniük, hogy Thiago továbbra is a Bayernt erősítse. A spanyol válogatott játékos azonban nagyon jól érzi magát Münchenben, ezért is „kockáztat meg” a bajor csapat egy hosszú távú szerződést kötni vele. A jelenlegi már csak 2019 júniusáig szól. 

Azonban a további együttműködésnek vannak feltételei. Például Thiago fizetése alaposan meg fog emelkedni. Ha ez megtörténik - a Kicker információi szerint - a középpályás sztár rövid időn belül hosszabbít. Az új szerződése szerint keresetileg felzárkózik Lewandowski és Thomas Müller mellé. Jelenleg „csak” 8 millió Eurót tesz zsebre évente a 25 éves spanyol játékos. Az új szerződésé értelmében szinte a kétszeresét fogja keresni

(90min.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36946/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,thiago alcantara
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?