Ulreich magyarázkodott a mérkőzés után a gól miatt

Kun Béla

Az első félidő csapnivaló játékától mindenki kiakadt a Bayernnél. Ez kevés lesz a Dortmund és a Real ellen...

Ulreich szerint pech volt...

Ancelotti: néha vannak olyan napok, amikor egyszerűen nem jön össze

Arjen Robben első meccse volt kapitányként, de nem biztos, hogy így képzelte el. "Majd Philipp Lahm-ot megkérdezem, hogy lehetek-e még egyszer, (nevet), de komolyra fordítva a szót: persze nem ez befolyásokta a mérkőzést" - kezdte mosolyogva a Bayern TV-nek adott interjúját.

A Bayern Sinsheimben egészen a végéig küzdött, de a labda nem akart a gólvonalon átjutni. A német rekordbajnok a 21-ik percben 1:0-s hátrányba került. „Az első félidőben nem voltunk jók” - mérgelődött Ancelotti a TSG elleni mérkőzés után. „A második félidőben sokkal jobban játszottunk, de néha vannak olyan napok, egyszerűen nem jön össze” – így jellemezte összességében a meccset az olasz tréner.

Nyilatkozatok a mérkőzés után:

Carlo Ancelotti: „Gratulálok a Hoffenheimnak. Meglepődtünk a TSG játékstílusától és védekezésben nem álltunk a helyzet magaslatán. A Hoffenheim intenzíven játszott. Az első félidőben nem játszottunk jól. A második félidőben sokkal jobban játszottunk, agresszívebbek voltunk. Voltak helyzeteink a döntetlen megszerzéséhez. De néha vannak olyan napok, amikor egyszerűen nem jön össze. Ilyen a futball.”

Arjen Robben: „Kár. Nem szabadna ilyennek megtörténnie. Az első félidő egyszerűen rossz volt. Nem álltunk fel jól, amikor nem volt nálunk a labda, mindig egy lépéssel lemaradtunk. Nagyon sok területet hagytunk nekik, amit ők ki is használtak. Aztán nehézségeink voltak. A második félidő sokkal jobb volt, teljesen más, olyan, amilyennek lennie kell, csak a szerencse hiányzott, Jobbak voltunk, helyzeteink is adódtak. De ma a labda egyszerűen nem ment be. Minden meccset, amit lehet, meg kell nyernünk, hogy ritmusban maradjunk. A második félidőt kell magunkkal vinni, egy jó teljesítmény kell a Dortmund ellen, s készen állunk a Bajnokok Ligájára”

Hummels: "Azt gondolom, hogy a mérkőzés alapján a döntetlent teljes mértékben megérdemeltük volna."

Sven Ulreich: "Kezdetben nem tudtunk a mérkőzésbe jönni, az első félidőben nem voltunk jók, nem tudtuk elhozni a második labdát, a Hoffenheim jobban játszott. A második félidőben minden jó volt, csak a gól hiányzott."

A bekapott gólról: "A gólnál szerencsétlenül nézek ki. De a labda hirtelen csapódott lefelé, magasabbnak nézett ki. Természetesen hülyén néz ki, de egyszerűen pech volt."

Niklas Süle: (Hoffenheim) "Eddig ez egy nagyon jó szezon tőlünk. Az, hogy nyertünk, szerencse is volt, de ezért nagyon keményen megdolgoztunk. Most természetesen fenn szeretnénk maradni. Hatalmas dolog lenne, ha a Bajnokok Ligájával tudnék innen búcsúzni."

Julian Nagelsmann: (tréner 1899 Hoffenheim): „A Bayernt legyőzni nagyon nagy dolog. Mint csapat, nagyon sokat kellett erre várni. Jól játszottunk. A tervünk tökéletesen működött. Bátrak voltunk, s az első félidőben ténylegesen jól játszottunk, meccsben voltunk. A helyzetek alapján a győzelem nem volt érdemtelen. A játék menete alapján, különösen a második félidőben, olyan volt, mint egy kézilabdameccs. De ezt várható volt.”

(fcbayern.de) 

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36850/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?