Egyre közelebb a Bayernhez a mellőzött sztár

Kun Béla

James Rodriguez nélkül tervezi Zidane a következő szezont. Ő a Bayernt akarja. Az ára 60-80 millió...

James Rodriguez... egyelőre kérdéses az érketése a Bayern Münchenhez

James Rodriguez már jó ideje nem kap jelentősebb szerepet a Madridnál. A 2014-ben szerződtetett kolumbiai játékos ezért a nyáron váltani akar. 

Mindössze hét alkalommal kezdett a Real Madridban az idei bajnokságban. Ez számára túl kevés. A szerződése sem teszi őt magabiztossá. „Don Balón” információi szerint mindkét fél hajlik a váltás felé.

A spanyol online-újság arról számolt be, hogy James már tudja, hova fog vezetni az útja. A ballábas játékos abban bízik, hogy a Bayern Münchenbe tud szerződni, ahol korábbi trénere Carlo Ancelotti ül a padon. Maga Ancelotti is szerepet vállalhat abban, hogy a 25 éves játékos a bajorokhoz szerződjön, kizárva a többi érdeklődőt, a Paris Saint Germain-t illetve a Manchester Unitedet.

Az, hogy James mindenféleképp a Bayernbe szeretne igazolni, egyértelműen Carlo Ancelottinak tudható be. Az olasz mester irányítása alatt egy nagyon erős szezont játszott a madridiaknál az érkezése évében. 29 ligameccsen 13 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott. Ezektől az eredményektől most James messze áll.

A kérdés ezután már csak az, hogy a Bayern hajlandó-e kifizetni mintegy 60-80 millió Eurót érte.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36814/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,carlo ancelotti
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?