Sokk: Neuerre több meccs kihagyás vár

Kun Béla

A távozni akaró Ulreich számára viszont eljött a bizonyítás ideje.

A Bayern szurkolók buzgón imádkoznak, hogy a Real elleni meccsekre felépüljön...

A szerdai tréningen szenvedett sérülést a világ legjobb kapusa, ezért be kellett fejezze az edzést is. Az azonnali vizsgálatokat követően meg kellett operálni a 31 éves hálóőrt, aki így kénytelen lesz kihagyni az Augsburg, és a TSG Hoffenheim elleni Bundesliga meccset. 

Az FC Bayern csütörtökön számolt be részletesen Manuel Neuer sérüléséről. A hírek szerint nem kell hosszú időt kihagynia, csak a két bajnoki találkozón nem szerepelhet, arra viszont megvan minden esély, hogy a Real Madrid ellen már a Bayern kapuját őrizze. 

„Tegnap egy kisebb operáció történt a bal lábamon, minden teljesen rendben ment. Most keményen dolgozom, és minél gyorsabban vissza akarok térni” – osztotta meg Neuer a Twitter oldalán.

A két mérkőzésen vélhetően Sven Ulreich áll majd a kapuban

Neki ezek lesznek a Bayernben,  az első ligameccsei,amelyeken kezdőként lép pályára. Így megkapja az esélyt a bizonyításra a volt stuttgarti kapus, aki 2015-ben hagyta el a svábokat a bajorok kedvéért. Idén mindössze egy meccsen védett, méghozzá az FK Rostow elleni vereség alkalmával (3:2) a Bajnokok Ligájában.

Mint ahogy megírtuk korábban: Ulreich szeretné elhagyni a bajor klubot a nyáron, hogy egy Bundesliga csapatban állandó játéklehetőséghez jusson.

Neuer érkezése óta alig akadt olyan mérkőzése, amelyen ne ő védte volna a Bayern hálóját. Arról a kevésről pedig, amikor nem ő állt a kapuban, itt olvashat összefoglalót

(90min.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36665/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,manuel neuer,sérülés,sven ulreich
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?