Bayern Chelsea háború készül? Nem csak Thiagot, Alabát is zaklatják

Kun Béla

Chelsea nem akar beletörődni a sorozatos elutasításba sem, továbbra is meg akarják szerezni Alabát a Bayerntől. Ráadásul az Arsenalos Alexis Sanchez-re is szemet vetettek, aki iránt állítólag a Bayern is érdeklődik. És persze szó van még mindig James Rodriguezről is.

Alaba és Sanchez. Hol lesznek csapattársak? a Bayernben vagy a Chelsea-ben?

Az angol éllovas klub edzője, Conte már a jövőre tekintve tervezi a keretét. Pár megatranszfert már be is jelenthet.

Az FC Chlesea bevásárló listáján nem csak az Arsenalos Alexis Sanchez, hanem a Bayernes Alaba is szerepel. Ezt az angol The Guardian napilap jelentette.

Különlegesség, hogy Sanchez iránt érdeklődik a német rekordbajnok is. A chileinek ugyan 2018-ig van szerződése, de egyáltalán nem biztos, hogy szeretne maradni az ágyúsoknál. Az értéke jelenleg mintegy 65 millió Euro. Korábban egy spanyol újság írta, hogy a Bayern is érdeklődik a 28 éves játékos iránt. Azonban versenyben van érte még a Juventus, a Sevilla, az Atlético Madrid, a Manchester City, az Inter, az AC Milan. És persze a FC Chelsea! A londoni klub természetesen szeretne vele hosszabbítani, de a sztárcsatár bizonytalan.

A Bayern Münchent egyébként nem csak Sanchezzel kapcsolatban emlegetik kitartóan, hanem  a madridi James Rodriguezzel is. Az is köztudott viszont, hogy a Barcelona a bayernes Thiagot környékezi hetek óta.

De vissza Alabához. A 24 éves osztrák baloldali védőként játszana a Chelsea-ben, de akár a 3-as védősorban, vagy védekező középpályásként is megállhatja a helyét. 

Conte a hírek szerint már közölte a klub tulajdonosával, Roman Abramoviccsal-al, hogy szeretné a jelenlegi legjobb osztrák focistát leigazolni. 

Ami az átigazolás ellen szól, az az, hogy majdnem egy éve Alaba meghosszabbította a szerződését, méghozzá 2021 nyaráig. Értéke jelenleg 40 millió Euro.

(az.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36649/pics/lead_800x600.jpeg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,david alaba,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?