Jó hírek a sérültjeinkről

Kun Béla

Boateng csatára készen, Costa pedig már edzésben!

Costa még nem, Boateng viszont már teljesen harcképes

A középhátvéd, Jerome Boateng, a sérülését követően minden bizonnyal visszakerül a kezdőcsapatba. Javi Martinez és Xabi Alonso eltiltása miatt ugyanis valószínűleg - hosszú idő után - Boateng ismét kezdő lesz. Douglas Costa is hamarosan bevethető lesz, hiszen már az úgynevezett felépítő tréningeket végezheti a sérülése után.

November óta az FC Bayern nem számíthatott Boatengre. Ennek oka egy fájdalmas felsőtesti sérülés volt. Csereként má játszott egy keveset, de az igazi visszatérése az Augsburg ellen várható, a kezdőcsapatban. Carlo Ancelottinak sok más lehetősége nem is nagyon van, hiszen Javi Martinez és Xabi Alonso sem játszhat sárgalapos eltiltás miatt.

Boateng visszatérésére épp időben kerül sor, hiszen áprilisban jönnek a Dortmund és a Real Madrid elleni mérkőzések. A bajorok számára nagyon fontos, hogy ezekben a döntő hetekben védekezésben stabilan helyt tudjon állni ő is.

Douglas Costa is egyre jobb állapotban van. Mint, ahogy beszámoltunk róla, visszatérhetett az edzésre, ma már felépítő jellegű edzésmunkát végzett. Az, hogy mikor térhet vissza pontosan a pályára, az még kérdéses, de Rummenigge elmondása szerint gyors visszatérésre számít.

(90min.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36624/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink,jerome boateng,sérülés
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?