Uli Hoeneß német edzőt akar a Bayern élére!

Kun Béla

Sok vérbeli Bayern szurkoló követeli, hogy igazi német szakvezetője legyen a csapatnak. Az elnök a szívükből beszélt, amikor azt mondta, hogy Ancelotti után mindenképp német edzőt akar szerződtetni. Már a jelöltje is megvan.

A Bayern elnöke a Hoffenheim jelenlegi trénerét az egyik lehetséges jelöltnek tartja a Bayern kispadjára

Amikor Julian Nagelsmann még csak ifjúsági edző volt a Hoffenheim-ban, már akkor a Bayernbe akarták csábítani.

Azonban a klubelnök, Dietmar Hopp megvétózta Nagelsman eligazolását, aki így a Bundesliga legfiatalabb tréneré vált a kékeknél. "Annak idején nagyon szívesen jött volna hozzánk, de ezt sajnos Hopp nem engedélyezte"- jelentette ki Uli.

De ő lesz-e a bajorok trénere a jövőben? "Ő az a tréner, aki a Bayernnél szóba fog jönni" . szögezte le az elnök. Nagelsmann ott volt a Bayern női csapatának Bajnokok Ligája mérkőzésén, de erről a témáról nem tárgyaltak. "Nem, erről nem a nyilvánosság előtt fogunk tárgyalni" – mondták.

Hoeness dicséri Nagelsmann teljesítményét a Hoffenheim csapatánál: "sok fiatal játékossal, nagy fejlődéssel a Bundesliga felső részében állnak. Mielőtt Julian tavaly átvette az irányítást a csapat kiesőjelölt volt. És most azon vannak, hogy játszhassanak jövőre a Bajnokok Ligájában. S mindezt egy ilyen kis városban nem könnyű megcsinálni. Igen, s nem szabad elfelejtenünk, hogy mennyi lakosa is van Hoffenheim városának" – mondta Uli.

De a jelenlegi trénert Carlo Ancelottinak hívják. Róla is beszélt az elnökünk: "nagyon elégedettek vagyunk Ancelottival, s talán még marad 5 évet is akár. A távozásával kapcsolatban semmiféle pletykát nem kívánunk terjeszteni" - így reagált az elnök a Negelsmannról szóló pletykákra.

Ez végül is indokolt, hiszen Ancelottival eddig nagyon jó a bőrnadrágosok csapata.

(az.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36600/pics/lead_800x600.jpeg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Szakmai stáb,uli hoeneß
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?