Retróba öltözik a Bayern?

Nagy Zsófia

Az 1973-mas kiemelkedően sikeres év Bayern mezére hajaz az új idény trikója. Állítólag. Bár az elmúlt években elég jól megjósolták előre, hogy milyen lesz az új mezünk…

Erre hasonlít majd a következő Bayern mez?

Csakúgy, mint anno Franz Beckenbauer, valószínűeg a Bayern mostani sztárjai is piros-fehér csíkos trikót fognak viselni a következő idényben.

Egy internetes portál újságírói megpróbálták kideríteni, hogy fog kinézni az új Bayern mez. Szerintük a 70-es évekbeli trikóhoz fog hasonlítani.

Minden évben valami újat alkot az FC Bayern a mezek terén is. Az új mez hivatalosan az utolsó hazai meccsen lesz bemutatva, de az interneten már megjelentek különböző találgatások. Ezek az elmúlt években mindig nagyon közel jártak a végleges kinézethez.

Különösen közel járt a valósághoz az elmúlt évben a Footyheadlines.com nevű oldal. Ők most is közreadták, hogy az eddig tapasztalatai szerint így fog kinézni a Bayern trikója a 2017/2018 szezonban.

E mez az 1973-as év emlékére készülne, amelyben az FC Bayern a bajnokság mellett a kupát is megnyerte. Az akkori trikón piros alapon hosszúkás fehér csíkok voltak.

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36610/pics/lead_800x600.jpeg
BAYERN HÍREK,Előzetesek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?