Kroos megüzente: nem fél a Bayern Münchentől

Jakab Norbert

Toni Kroos, a Real Madrid középpályása számára nem ijesztő feladat az egykori csapatával szembenézni a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Kroos: ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, meg kell verned a Bayernt és a Barcelonat is ugyanúgy

A forduló egyik legjobban várt összecsapása lesz, mindkét csapat nagy favoritnak számít, extra nyomás ez mindkét fél számára, mert aki tovább jut, az egész sorozatot is megnyerheti.

„Nem félek a Bayern Münchentől” – mondta a német középpályás. „Ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, meg kell verned a Bayernt és a Barcelonat is ugyanúgy. Mindig szerettem a nagy kihívásokat és a legjobbak ellen játszani a fociban.”

A középpályás beszélt a jelenlegi és a volt edzőjéről is: ők nem csak azzá a focistává formálták őt,  hanem a szerepük van a Real Madrid mostani sikereiben. 

„Zidane egy nagyon tiszta elképzelést közvetít a játékosai felé” – mondta Kroos a jelenlegi edzőjéről. „Nem kell 20 perces motivációs beszédet tartson, nincs szüksége rá. Már a puszta jelenlétével eléri, amit akar – az ő személyisége rokon értelmű a sikerrel.”

Korábbi szakvezetőjéről is elismerően nyilatkozott: „Ancelotti sokat beszél a játékosaival, egy szorosan összetartozó légkört teremt és a Real Madrid öltözője nagyon szomorú volt, amikor elment”

(marca.com)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36581/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Előzetesek,real madrid
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?