A Dortmund-főnök megint szájára vette a Bayernt

Kun Béla

Watzke ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: beszélt a Bayern behozhatatlan előnyéről, és arról is, hogy kinek szurkol a Bayern-Real BL-negyeddöntőben.

Az ősi rivális BVB elnöke a Bayernnek szurkol a Real ellen!

Bár az FC Bayern és a Borussia Dortmund nagy riválisok, a BVB elnöke természetesen a bajoroknak szurkol a Real Madrid ellen.

A Bajnokok Ligája negyeddöntő sorsolás után Hans-Joachim Watzke azt nyilatkozta, megkönnyebbült, hogy nem a német rekordbajnokot kapta a Dortmund.

Azonban nem azért, mert fél, hogy esetleg kiesne a csapata a Bayern ellen, hanem azért, mert ő egy német futballszurkoló, s ezért azt gondolja: „a német foci számárra ez katasztrófa lett volna.”

„Nemzetközi szinten mindig a német csapatokért szorítok”- ennek oka többi közt a német foci 5 éves UEFA rangsorolásában rejlik. Minél több német csapat állja meg helyét nemzetközi szinten, annál erősebb lesz a Bundesliga.

„A Bayern menedzsment, szinte hibátlanul működik – nemzeti szinten nagyon nehéz a rekordbajnokot utolérni” – mondta Watzke. A Dortmund vezetője hozzátette: „mindenki azon igyekszik, hogy csökkentse a különbséget. De van két probléma! Az egyik, hogy a rekordbajnok minden szezonban 100 millióval több fizetést tud adni játékosainak a konkurensekhez képest.  A második pedig: a Bayern menedzsment alig csinál hibákat. Ha a bajor csapat tartja a formáját, kevés esély van ellenük- ehhez nem kell túlságosan nagy okosság.”

(forrás: az.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36574/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,dortmund,Interjúk, nyilatkozatok
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?