Guardiola újabb játékost szemelt ki a Bayerntől

Tóth Renáta

A pletykák szerint Joshua Kimmich mellett egy másik Bayern játékost is kiszemelt, akit a Cityhez csábítana.

Guardiola gondban...

Pep Guardiolának nincs olyan könnyű dolga Angliában, mint Münchenben vagy Barcelonában volt. A bajnokságot gyakorlatilag elfelejtheti, és a Bajnokok Ligája sorozatból is búcsúzniuk kellett a nyolcaddöntőben.

De mindenekelőtt a játékos állomány okozza neki a gondot a Manchester Citynél, ezért drasztikus intézkedéseken gondolkodik; például szeretné Kün Aguerót, a bajnokság egyik legjobb játékosát elcserélni.

A pletykák szerint nemcsak egykori Bayern-béli játékosa, Joshua Kimmich iránt érdeklődik, hanem Kingsley Comant is a ködös Albionba csábítaná.

A francia Téléfoot lap szerint a Manchester United és a Chelsea FC is 65 millió Eurós ajánlatott tett a bajor klubnál Kingsley Comanért.

Coman ebben a szezonban 5 alkalommal szerepelt kezdő játékosként, így az említett kluboknak nincs rossz esélye arra, hogy a Bayern esetleg tárgyalásokat folytatna velük a játékos ügyében.

Comant-t is csábítja a City-hez

A Le10Sport szerint a Manchester City a Chelsea-vel ellentétben már a lehetséges átigazolás elindítását megkezdte.

Kingsley Coman így Leroy Sané és Raheem Sterling társa lehet a City középpályáján.

A GeileTore véleménye: Az FC Bayern csak győztesként kerülhet ki ebből a szituációból. Amennyiben megtartják a játékost, jó esély van arra, hogy ígéretes tehetségként Franck Ribery vagy Arjen Robben helyét átvegye a csapatban, ha ők már szögre akasztják majd a stoplist pár éven belül.

Ha eladják Comant, akkor a Juventustól kellene őt 20 millió Euróért kivásárolni, majd jóval nagyobb összegért – ezáltal nyereséget is termelve – eladhatnák őt az angol csapatnak.

Okos húzás a müncheni üzletemberektől.

forrás: geiletor.de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36550/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,Játékosaink,kingsley coman,pep guardiola
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?