Blogolj!

A szupersztár nem véletlenül dicséri az FC Bayernt

Kun Béla

A francia sztár most elégedett Spanyolországban, de nem tartja elképzelhetetlennek, hogy egy másik nagy csapatnál is játsszon még.

Egyszer majd Ribéry nyomdokaiba léphet a Bayernnél?

A Griezmann iránti érdeklődés töretlen: üldözi a Paris Saint Germain, Manchester, de még a Real is. A szinte tökéletes teljesítményével bejátszotta magát mind a szurkolók, mind pedig a kritikusok szívébe. Az Aranylabda választáson harmadik helyet elérő Griezmann szerződése 2021-ig tart, s jelenleg úgy néz ki, hogy maradna a klubjánál: „jelenleg nem áll szándékomban elhagyni Madridot, sem Párizs, sem az USA, Kína, vagy Oroszország kedvéért" - tette nyilvánvalóvá Griezmann a szándékait egy francia újságban! 

De annyit azért hozzátett, hogy el tudja magát képzelni egy nagyobb klubnál, mint például a Barcelonánál vagy a Real Madridnál: "miért ne? Minden játékos arról álmodik, hogy egyszer valamikor a két csapat valamelyikében játsszon. Vagy akár az FC Bayern Münchenben!" 

Antonie Griezmann tehát, nem zárta ki az FC Bayernt sem. Ő helyettesíteni tudná honfitársát, Franck Ribéryt, aki már sok mindent átélt a Bundesligában, de hamarosan 34 éves lesz. Griezmann tehát nagyon jó opció lenne Franck helyettesítésére, de piaci értéke 80 millió Eurót, ennyit kellene minimum fizessen érte a Bayern. 

Ám egyelőre ez még biztosan várat magára, hiszen maga Griezmann azt mondta: "jelenleg nem szeretnék máshol játszani, én szerencsés vagyok itt az Athlético-nál."

(abendzeitung.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36404/pics/lead_800x600.jpeg
antoine griezmann,Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?