A Real nyavalyog, a Dortmund pedig úgy érzi, hogy nincs oka panaszra

Fazekas Annamária

A Realnál úgy vélik, hogy a lehető legrosszabb sorsolást kapták. A Dortmund is a Bayerntől rettegett!

Madridban egyértelműen tartanak a Bayern Münchentől....

A német bajnok Bayern a BL negyeddöntőjében a címvédő Real Madriddal játszik majd. A másik német csapat, a Dortmund pedig a francia bajnokság jelenlegi első helyezettje ellen, az AS Monaco ellen lép majd pályája a múlt pénteki svájci BL-sorsolás eredményeképpen.

Ancelotti tehát az ex-klubjával találkozhat, akivel 2014-ben megnyerte a BL-t. „A Real elleni mérkőzés különleges számomra, nagyon izgalmas, de nehéz mérkőzés lesz” - mondta az olasz edző. Azonban a kemény ellenfél sem változtat a klub által kitűzött célon: „meg akarjuk nyerni a BL-t” - mondta Ancelotti.

A Real eközben pedig a sorsolás eredményén nyavalyog. „Ez a legrosszabb sorolás a Real számára. De hát el kell fogadnunk. Mindkét mérkőzés nagyon kiegyensúlyozott lesz, csak apróságok fognak dönteni” - nyilatkozta Emilio Butragueño.

A Borussia Dortmund azonban úgy érzi, hogy felkészült a Manchester City-t legyőző Monaco ellen. "Mi a Bayernt akartuk elkerülni, ők pedig bennünket. Szóval nem lehet okunk panaszra. Összességében tekintve a sorsolás jónak mondható” - foglalta össze a véleményét a BVB főnök Hans-Joachim Watzke.

Szavaztál már? (szavazás elérhető a linkre kattintva)

Megtörik-e a spanyol átok?

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36362/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Előzetesek,real madrid
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?