Blogolj!

Valószínűleg eldőlt Coman sorsa a Bayernnél

Kun Béla

Carlo Ancelotti elszólta magát a francia fiatal jövőjével kapcsolatban.

Minden arra utal, hogy a Coman marad a Bayernnél...

Kingsley Coman Európa egyik legtehetségesebb szélsője. Jelenleg a Bayern szolgálatában áll. Papíron azonban még 2020-ig a Juventus-hoz tartozik. De ez utóbbi hamarosan nyilvánvalóan változni fog, és a francia játékos a bajor sztárcsapatnál kezdi meg a következő szezont is.

A fiatal labdarúgót 2015 nyarán vette kölcsönbe az FC Bayern München. Annak ellenére, hogy nem jutott mostanában sok szerephez, valószínűleg a Bayern véglegesen is szerződteti a játékost. 

Carlo Ancelotti is beszélt erről a Bundesliga meccs előtti sajtótájékoztatón: "sok problémája volt. De most egészséges és jó állapotban van. Azt gondolom, hogy a következő szezonban a Bayernben marad."

Az előző szezonban 6 gólt ért el, s 12 gólpasszt adott. Ebben az évben 17 fellépésén 2 gólt szerzett. De a szélső sokáig sérült volt, s emiatt nem tudott igazán formába kerülni. Ancelotti szerint azonban ez változni fog.

A münchenieknek a kölcsönszerződésben van egy kivásárlási opciója, melyet áprilisig aktiválni kell. Az ár 21 millió Euro. A tréner szavai arra utalnak, hogy a döntés megszületett. 

Ráadásul Coman helye a keretben biztosra vehető, hiszen Robbéry-ék már elég éltes játékoskorban vannak.  Így a következő szezonban, a jelek szerint, a balszélső sokkal több lehetőséget fog kapni. 

A Bayern abban bízik, hogy ha a fiatal francia az elvártak alapján fejlődik, s nem lesz sérülékeny, akkor a világ egyik legjobb szélsőjévé válhat. És ezért ezt a lehetőséget vélhetően a Bayern nem fogja kiengedni a kezéből.

(90min.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36320/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,carlo ancelotti,Játékosaink,kingsley coman
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?