Már a Barcelona is figyeli Kimmichet

Kun Béla

Joshua Kimmich (22), még mindig a kamerák, és a mikrofonok kereszttüzében áll, talán azért mert a Frankfurt ellen sem játszott (mint, ahogy ezt már megírtuk). „Nem ez, az én igényem.” –mondta pár napja a német fiatal.

Egy határozott kijelentésre Carlo Ancelottitól hiába várhat. Kimmich egészséges, és a német válogatottba is behívták, mint jobb oldali védő. Extra edzésmunkákat végez, mindig próbál beszélni a Co. trénerrel. A Bayern főnökök, ismételten, és nyilvánosan is dicsérték, és, mint Lahm utódja hátul a jobb oldalon képzelik el őt. S, azon nem lehet csodálkozni, hogy a SPORT BILD információja szerint az FC Barcelona és a ManCity is érdeklődik utána. Mindketten figyelik a tehetség útját részletesen.

Rossz Kimmich számára: Minden játékos egészséges. Ezért nehéz lesz bekerülni a nemzeti csapat kezdő 11-ébe is. Az ex-tréner Ottmar Hitzfeld, mondta: „Hát igen, ezt csak igazolni tudom. Trénerként tudom, hogy egyik-másik játékos felháborodása egyáltalán nem igazságtalan. Viszont: Carlo Ancelotti nagyon nehéz döntések előtt áll. Ez egy szokatlan szituáció, mert majdnem minden játékos (csak Costa nem) egészséges. Ez a tréner számára problémákat okozhat. Felteszi magának a kérdéseket: Kinek kell a tribünre mennie, és kinek a padra? Legutóbb Kimmich volt az áldozat.”

Forrás : http://sportbild.bild.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36286/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,joshua kimmich
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?