Costa elhagyja a Bayernt?

Kun Béla

Az olasz média szerint, a brazil szélső a nyáron váltani fog.  Arról már beszámoltunk, hogy Costa többször is jelezte, hogy elégedetlen a helyzetével s azt is mondta, hogy egyáltalán nem kizárt, hogy csapatot váltson. A média szerint már a konkrét kérő is megvan. 

Costa egyre valószínűbb, hogy távozik...

Az olasz Tuttosport arról számolt be, hogy Giuseppe Marrotta az olasz rekordbajnok sportigazgatója, többször is figyelemmel kísérte Costa játékát, és láthatóan meggyőzte őket.

A brazil egy hónappal ezelőtt felforrósította maga körül a levegőt a következő kijelentésével: "igen, milliós nagyságrendű ajánlatot kaptunk Kínából és Európa több topklubjából egyaránt. Le fogunk ülni, és mindent átgondolunk." 

Az Arsenal elleni BL mérkőzés után a 18-szoros válogatott játékos megosztotta a gondolatait az angol búlvárújsággal, a Sun-nal. "Gyakran beszélek a klubbal. Beszélünk a szituációmról, arról, hogy én maradok, vagy egy új csapatot kell keressek magamnak, ahol szóba jöhetek."

Amióta a most 26 éves játékos, 2015 nyarán Münchenbe érkezett 70 meccsen szerepelt a csapatban, ezeken 14 gólt rúgott, és 27 gólt készített elő. Szerződése még 2020 júniusáig szól.

Egyre bizonytalanabb, hogy a brazil kitölti-e a szerződését, vagy idő előtt távozik. Sőt, már az sem biztos, hogy a Bayern egyáltalán, meg akarja-e tartani...

(90min.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36151/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK,douglas costa,Játékosaink
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?