A Kapitány nagyon elégedetlen!

Kun Béla

Keményen kiosztotta az elkényelmesedő, dekoncentrált csapatát.

Lahm: Abszolút dekoncentráltak voltunk, a támadásfelépítésünkben rengeteg hibát csináltunk

A 3:0-ás fölényes győzelem ellenére, nem volt mindenki elégedett a csapattal. Annak ellenére, hogy a bőrnadrágosok megnyerték a szombati meccset, a Bayern csapatkapitánya egyáltalán nem volt elégedett a csapata teljesítményével. „Nem olyan kerek és pozitív a benyomás. Az első félidő a határokon mozgott, ezt ki kell mondani. Az ellenfél sikeresen gyakorolt nyomást ránk. Abszolút dekoncentráltak voltunk, a támadásfelépítésünkben rengeteg hibát csináltunk - és mindezt a saját térfelünkön. Örülhettünk, hogy nem kerültünk hátrányba. De tulajdonképpen ez mutatja azt is, hogy milyen minőséget képviselünk: hogy a félidőben mi vezettünk. Ám az egyáltalán nem biztos, hogy ez megfelelt a játék képének.” 

A meccs megmutatta a münchenieknek, hogy semelyik ellenfelet nem szabad lebecsülni, és mindig koncentráltan kell támadni - hangsúlyozta a 33 éves Kapitány. Ez a meccs arra volt jó, hogy megmutassa nekünk: a játéktéren mindig koncentráltnak kell lennünk, és így egy jó teljesítményt kell a pályára vinni – mondta Lahm, majd hozzátette: mindegy, hogy melyik csapat ellen, különben nehéz lesz. Mint ahogy mondtam: boldognak kell lennünk, hogy sokáig 0:0 volt az állás. Normális esetben megérdemelt lett volna, ha hátrányba kerünk.” –nyilatkozta Lahm 

Hiába áll már 10 pontos előnnyel a Bundesliga élén a Carlo Ancelotti vezette Bayern, matematikailag még minden lehetséges. Ennek ellenére Lahm úgy látja, hogy kényelmes helyzetben vannak ahhoz, hogy a szezon végén a 27-ik bajnoki címet ünnepelhessék. „Meg kell nyerni a meccseinket, és meglátjuk, hogy mikor leszünk bajnokok. 10 pont előny a másodikkal szemben egy nagy fegyvertény, de még nagyon nehéz meccseink lesznek. A következő héten Gladbachba megyünk, aztán otthon játszunk az Augsburg ellen, ezt követően menni kell Hoffenheimba, majd otthon a Dortmund következik, aztán pedig a Leverkusen vár ránk. Tényleg kemény feladatok állnak előttünk, és ráadásul áprilisban következnek az angol hetek. De 10 pont előnyt nem kéne eljátszanunk.”

(90min.de)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/36117/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók,Játékosaink,philipp lahm
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?