FC Bayern: két világklasszissal tárgyalunk a következő szezonra

A világ legjobb játékosai előbb utóbb olyan klubokhoz szerződnek, amelyek Bajnokok Ligáját tudnak nyerni. Nagyon kevés játékos marad egész karrierje során a kedvenc csapatánál, úgy, hogy nem veszi figyelembe a legnagyobb kupát. Ez utóbbira példa Marco Reus és Francesco Totti.

Talán ezért változik a játékosok ára majdnem minden egyes BL továbbjutás vagy kiesés után. Egyes játékosok megértik, hogy muszáj csapatot váltaniuk, hogy valami igazán nagyot elérhessenek. Akik pedig már ilyen csapatnál játszanak "most jött el a mi időnk" felfogással kezdenek minden szezont a csapatuknál. Talán azért tenne jót a Bayernnek egy BL-döntőbe jutás, mert az két vilagsztár leigazolását is jelentheti.

Marco Verratti

Az olasz "football italia" újság azt híreszteli, hogy Marco Veratti a távozásán gondolkozik, miután kiesett csapatával, a PSG-vel a Barcelona ellen. Eddig az volt köztudott, hogy Marco Verratti nagyon jól érzi magát a Paris Saint Germain csapatában. Mint ambíciózus játékos azonban felteszi magának a kérdést, hogy ő megnyerheti-e valaha a párizzsal a Bajnokok Ligáját. Ha a távozás mellett dönt Verratti, akkor az FC Bayern München és a Juventus is opció lehet számára. Miután köztudottá vált, hogy Xabi Alonso a nyáron szögre akasztja cipőjét, a Bayernnek szüksége lesz egy új klasszisra középső-középpályás poszton. Marco Verratti lehetne erre a piacon jelenleg "kapható"a legjobb megoldás.

A PSG-n kivül már csak az Arsenalnál látszanak a "határok".

A PSG-nek az fáj, hogy kiestek, viszont otthon egy kiváló mérkőzést produkálva győzték le a Barcelonát, az Arsenal viszont két meccset vesztett el a Bayern ellen nagy gólkülönbséggel.

Elhagyja Özil a süllyedő hajót?

Mesut Özil az egyetlen világklasszis sztár az Arsenal csapatánál Alexis Sánchez mellett. Igazából már nem is nagyon számolnak az ágyúsoknál a német válogatott játékos a maradásával. Azzal, hogy kikaptak kétszer a Bayern ellen, vilagossá vált számára, hogy elfelejtheti a nagy céljat, mégpedig azt, hogy az ágyúsokkal Bajnokok ligáját nyerjen. Már több éve tartozik a Bayern azon csapatok közé, akik leigazolnák Mesut Özilt. Mindenekelott Pep Guardiola igyekezett, hogy leigazolja őt. Ahogy a "Metro" híreszteli, most is a Bayernnek vannak a legnagyobb esélyei, hogy megszerezzék őt, ezért ez az átigazolás nagy valószinűséggel bekövetkezhet.

Forrás : http://geiletore.de/

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35985/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?