Kamera az öltözőben? Thomas Müller kiakadt

Kun Béla

Karrierje befejezésével fenyeget a Bayern sztárja…

Kamera az öltözőben? Müller ezen kiakadt...

Thomas Müllernek nem ez a legjobb szezonja - nem megy neki olyan jól, mint korábban. A gyenge góllövési hatékonysága ellenére, egy nagyon fontos pont az FC Bayern játékában, nem kevesebb, mint 18 gólpasszt adott már csapattársainak. Interjújában beszélt a túl magas átigazolási díjakról, s az öltözőbe tervezett kamerákról.

A 27 éves játékos egy ősbajor. 10 éves kora óta játszik az FC Bayernnél. Semmi pénzért nem akarja elhagyni a bajor csapatot, holott horribilis fizetéssel kínálták és a BAyern is csillagászati összeget kapott volna érte: "Az természetesen abszurd, s ez nem igaz, hogy egy embernek ennyi legyen az értéke, a focistaként jelenleg csak egy áru vagyok. Egy nagy cirkusz résztvevője vagyok, de emberként nem szabad ezt felvenni, különben megőrülnék"- mesélte el annak az okát, hogy miért nem hagyta még el soha az FC Bayernt.

A csatár a Bundesligában ebben az idényben mindössze 1 gólt ért el. A kritikusok a mostani időszakban nagyon rászálltak Müllerre. De őt ez nem igazán zavarja: "természetesen nem érzem 100 százalékosan jól magam, ha sportszempontból nem megy, de hogy idegesítsem magam vagy a sodromból kihozzon? Na, azt már nem! Néha a pofonok erősítenek a jövőre."

Kulcsszó a jövő. A média világa egyre kiterjedtebb lesz. Egyre több kamera kíséri a profi focistákat. De eddig az öltözőkön kívül maradt a kamera. Oda még nem merészkedtek be a „kamerás csapatok”. A hangsúly itt azonban a „még” szócskán van. A változás idején ugyanis minden gyorsan változhat. Így ez is. De erről Thomas Müllernek nagyon egyértelmű véleménye van. "Amikor a kamerák oda is bekerülnek, én befejezem a karrierem. Az öltözőben a kamerának nincs helye! Egy csapat él az öltözőben, ami ott történik, ahhoz másnak nincs köze. A kamerák jelenléte számomra elfogadhatatlan!”

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35860/pics/lead_800x600.gif
BAYERN HÍREK,Interjúk, nyilatkozatok,Játékosaink,thomas müller
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?