100 milliót ad érte a Bayern?

Kun Béla

Újabb átigazolás bombahír: az angol tehetségért állítólag bejelentkezett a Bayern. Ára 100 millió is lehet.

 FC Bayern: egyre melegebb a helyzet, azaz Dele Alli egyre közelebb a Bayernhez?

Számos topklub érdeklődik a Tottenham játékosa iránt, köztük az FC Bayern is bejelentkezett az ifjú tehetségért. Az angol szupertehetség a közelmúltban összefüggésbe lett hozva a német rekordbajnokkal. Az angol média szerint Dele Alli egyre közelebb kerül a Bayernhez.

A brit Mirror című lap azt írja, hogy már akár a nyáron szerződtetheti a 20 éves fiatalt a Bayern. Hozzáteszik ugyanakkor, hogy a játékosért a Barcelonával, a Real Madriddal, és a PSG-vel is versenyeznie kell a bajoroknak.

20 éves, de ennek ellenére egy erős szezont fut a csapatában. A csatársztár Harry Kane, és poszttársa Christian Eriksen mellett az egyik legjobb teljesítményét nyújtó játékosa a Tottenham támadó szekciójának. Ebben a szezonban már 20 bevetése alatt elért 13 gólt, s neki is köszönhetően a csapata a top 3-ban szerepel a tabellán. És reményei vannak a 2-ik hely megszerzésére, illetve, hogy szerepelhessenek a Bajnokok Ligájában a következő szezonban.

Ha a Bayern valóban szeretné szerződtetni még a nyáron az angol fiút, akkor elég mélyen zsebbe kell nyúlnia, hiszen Allinak 2022-ig érvényes szerződése van. A transfermarkt.de szerint az értéke 40 millió Euro, de az észak-londoniak akár 100 millió Eurót is kérhetnek érte.

(90min.de - fordította Kun Béla)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35486/pics/lead_800x600.jpg
Átigazolási hírek,BAYERN HÍREK
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?