"Ez egy jó meccs volt"

Kun Béla

Annak ellenére, hogy az eredmény nagy különbségre utal, a kölni meccs a várt "nehéz meccset" hozta, mint ahogy ezt Ribéry gondolta.

A Bayern azonban "a kezdettől fogva jól csinálta" és megérdemelten nyerte meg 3:0-ra a 23. fordulóban a kölni kecskék ellen a mérkőzést. Ez az eredmény minden bizonnyal bizalmat ad a kedden következő Arsenal elleni nyolcaddöntő visszavágóra a Bajnokok Ligájában.

Reakciók

Carlo Ancelotti:

"Ez egy jó meccs volt. Elégedettek vagyunk, ez a mérkőzés fontos volt. Az elején voltak problémáink, a kölni csapat jól szervezett volt, és jól is védekezett. Martinez gólja után több területünk lett, és a második félidőben jó teljesítményt mutattunk."

Franck Ribéry:

"Ez egy fontos mérkőzés volt. Ma jól játszottunk. Így kell tovább folytatnunk. Nehéz mérkőzés volt, de a kezdetektől fogva jól játszottunk. 3-0 Kölnben, ez szuper. A Köln egy jó csapat, jó szezont futnak. A győzelem fontos felkészülés volt a keddi Arsenal elleni meccshez.

"Peter Stöger (kölni edző)

"Ha egy meccset a Bayern ellen pozitívan akarsz zárni, akkor szükséges, hogy azt a 2-3 szituációt, ami neked van, azt ki kell használni. Ez lett volna például Osako fejese is. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megnyertük volna a mérkőzést, de problémát okozhattunk volna a Bayernnek. Az érdekesebb lett volna. Az is világos volt, hogy ha röviddel a második félidő kezdete után megkapod a második gólt, akkor a Bayern ellen nem sok esélyed van. Én azt osztályozom, amit a mi fiainktól láttam. Hogy mennyi futómunkát, szervezést és akaratot vittek be a meccsbe, ez teljesen rendben volt. Mindenekelőtt egy olyan Bayern ellen, amelyik jó formában van.

"Neven Subotic (kölni védő)

"Sportemberként természetesen egy vereség után elégedetlen vagyok. Egész héten vártuk a Bayern elleni meccset, mert a legjobbak ellen mérettetünk meg, de ők magasabb szinten állnak, mint mi. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy 90 percen keresztül küzdöttünk. Az első félidőben voltak is lehetőségeink a vezetés megszerzésére. Sajnos a kapu előtt viszont nem voltunk elég következetesek. A Bayernnek ez pedig természetesen jól jön, ha olyan ellenfele van, aki nem tud gólt szerezni. Egész jól meccsben voltunk, annak ellenére is, hogy azért mehetett volna jobban is. De egészében tekintve a mai játékunk nem volt annyira rossz."

Forrás : https://fcbayern.com/de

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/35410/pics/lead_800x600.jpg
BAYERN HÍREK,Beszámolók
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?