Blogolj!

Lahm: végre….

Kun Béla

Végre nincsenek már kérdések a karrierjének befejezésével kapcsolatosan. Az Arsenal elleni meggyőző győzelem után a Kapitány beszélt a győzelem okairól, Arjen Robbenről, egy nagyon jó érzésről és a sárgalapos eltiltásáról.

Lahm: Végre valahára pontosra sikerült a beadás és csatárt találtam vele. Már ideje volt.

A 33 éves Phillip Lahm...

...az Arsenal elleni fellépésükről:

Nagyon-nagyon jól játszottunk, jól találtuk meg a játék ritmusát, gólhelyzeteket alakítottunk ki. Aztán röviddel a félidő előtt problémáink voltak, labdákat adtunk el, amit korábban nem tettünk, és ezekkel felhoztuk egy kicsit az ellenfelet. Örülhetünk, hogy nem kerültünk hátrányba, mert nekik volt pár lehetőségük. A félidőben összeszedtük magunkat és jól jöttünk ki a második félidőre.

…a játék jelentőségéről és a legutóbbi néhány gyengébb meccs teljesítményeiről:

Ez még egy hosszabb út. Mi ismét úgy játszottunk, ahogy mi elképzeltük, de ez még megy tovább. Az is szerepet jelent, ahogy az ellenfél játszik. Legutóbb mindig 5 védős rendszerben játszottunk, ellenfeleink ellen, s ez nehézséget okozott, az Arsenal ellen pedig 4 védős rendszerben játszottunk. A csapat tudta, mit, mikor kell tenni. Úgy játszottunk, ahogy elképzeltük.

...a beadásról, ami Lewandowski góljához vezetett:

Végre valahára pontosra sikerült a beadás és csapattársat, csatárt találtam vele. Már ideje volt.

…Thomas Müller góljáról:

Neki minden csapatban van helye. Aki vele edz naponta, az látja, hogy ő milyen a pályán. Ő mindig megy előre és csinálja. Teljesen mindegy, hogy az elejétől van a pályán, vagy csak a végére száll be. Hihetetlen, ahogy Thomas dolgozik. Jelenleg is csak egy kérdés, hogy mikor fog formába lendülni. Thomas-ért nem kell aggódnunk. Minden nap vele dolgozom és tudom, hogy mit ad a csapat számára.

…az összjátékról Arjen Robbennel:

Nagyon-nagyon szívesen játszom vele, ez nem titok. Mi már jó pár éve együtt rúgjuk a bőrt, ezért ismerjük egymás befutásait, s azt, hogy hogyan kell egymást kiszolgálni. Tényleg nem tudok olyan meccset mondani, ahol mindketten játszottunk, és rosszak lettünk volna.

…a harmadik sárgalapról, mely a londoni visszavágóról való eltiltást jelenti:

Nem olyan vagyok, aki tudatosan kikényszerít sárgalapot. Ez egy kontra során véletlenül történt, szabálytalankodtam, mert nem tudtam, hogy mi történik középen. A lap rendben van, egyet kell, hogy értsek. De lehettek volna rosszabb időpontok is az 5-1-es hazai győzelemnél, amikor megkaphattam volna a harmadikat.

(kicker.de - fordította: Kun Béla és Otto Fischer)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/34004/pics/lead_800x600.jpg
Arjen Robben,BAYERN HÍREK,Játékosaink,philipp lahm,robert lewandowski,thomas müller
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?