Blogolj!

Az FC Bayernre nehéz meccs vár RosztovbanKedd reggel a Bayern csapata elutazott a Rosztov elleni idegenbeli Bajnokok Ligája meccsre. Carlo Ancelottinak nélkülöznie kell Manuel Neuert, Arjen Robbent, Arturo Vidalt, Javi Martínezt és Kingsley Comant. A hiányzók ellenére a német csapat célja megnyerni az 5. játéknap találkozóját, amivel már 4 győzelmük lenne és maradna esély a csoportgyőzelemre.

„Ha nyerünk, akkor elméletileg még végezhetünk az Atlético előtt a csoportban.” -mondta Karl-Heinz Rummenigge elnök, mielőtt a küldöttség elindult Dél-Oroszországba. A Bayern számára fontos lesz az utolsó, december 6-i csoportmeccs az Allianz Arenaban. 4 meccs után az Atlético 12 ponttal áll a D csoport élén, míg a Bayern 9 ponttal áll. Mind a két csapat biztosította már a helyét a következő fordulóban.

A csoportelsőség előnyt jelent a következő körben a sorsolásnál, bár Rumenigge hozzátette ’’ha megnézzük, a helyzetet a többi csoportban nem feltétlenül számít, hogy elsők vagyunk-e, vagy másodikok. Két meccsel a csoportkör befejezése előtt jelenleg a Real, a Juve, vagy a PSG is csak a második a saját kvartettében.

A csapat csak a szerdai meccsre koncentrál, cél a győzelem és az első hely megszerzése. ’’Meg akarjuk nyerni a meccset és meghagyni a lehetőséget, hogy az első helyen végezzünk a csoportban. Ez azt jelenti, hogy nyernünk kell holnap.”-tette hozzá Lahm, a csapatkapitány.

A csapat már elfoglalta a szállását, a sajtótájékoztatón pedig Ancelotti mellett Lewandwoski fog részt venni. Az esemény az Olimp-2 Stadiumban lesz megtartva 19:30-tól, helyi idő szerint. 

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/31938/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?