Blogolj!

Müller: Lelkesek vagyunk!


A Borussia Dortmund elleni döntő előtt csupán egy hetet edzettek: a FCB profijai épphogy visszatértek a nyaralásukból, vasárnap este máris a mélyvízbe vetették magukat.


„Mindent beleadtunk, és most nagyon boldogok vagyunk. Megnyertük az új szezon első meccsét,” nyilatkozta Robert Lewandowski, aki 86 percet játszott a 2–0-ra megnyert Szuperkupa mérkőzésen. „Nagyszerű megtapasztalni a Dortmund elleni győzelmet, a német futball terén ez a legnagyobb siker a Bayern számára”, mondta Thomas Müller, aki a góljával a 79. percben eldöntötte a meccset, és Mats Hummelshez és Manuel Neuerhez hasonlóan mind a 90 percet végigjátszotta.

A német válogatott játékosai és Lewandowski mindössze kilenc nappal ezelőtt tértek vissza a csapathoz. „Még akad teendőnk” Nyilvánvaló volt, hogy nem mehet minden tökéletesen. „A Dortmund sok gondot okozott nekünk, különösen az első félidőben. Nem voltunk mindig egységesek, és akad néhány fejleszthető taktikai aspektus. Végigküzdöttük a játékot, és győztünk”, magyarázta Müller, majd hozzátette: „Még akad teendőnk.” Mindazonáltal a bajorok élvezik a sikert, miután megnyerték a szezon első meccsét. „Lelkesek vagyunk! A srácok nagyszerűek”, jelentette ki Müller. Ráadásul a München játékosainak még majdnem két hetük van a Bundesligáig, hogy finomhangoljanak a taktikáno

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/29497/pics/lead_800x600.jpg
német szuperkupa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?