Blogolj!

Meccs utáni nyilatkozatok


3 egymás utáni elvesztett döntő után 2012 óta először ismét az FC Bayern szerzi meg a Szuperkupa győzelmet. Arturo Vidal és Thomas Müller 2 góljával nyerték meg a meccset a Borussia Dortmund ellen, ezzel debütálásként máris megszerezve Ancelottinak az első német címét.”Elégedettek vagyunk”mondta nagy örömmel a bajnokok új edzője. Mats Hummels szerint egy szép meccs volt szezonkezdésnek.


A meccs rövid áttekintése:

Carlo Ancelotti: „Elégedettek vagyunk.Természetesen nem volt könnyű feladat.Az első félidőben nagyon jól játszott a Dortmund.A második félidőben azonban nekünk ment jobban a játék,ami rengeteg önbizalmat ad a Bundesligához. Próbálom az ötleteimet a pályán gyakorlatban is megvalósítani.Megpróbáltunk új dolgokat belevinni a játékba,és most maradt 10 napunk felkészülni”

Mats Hummels: ”Az első félidőben szerencsénk volt és velünk volt egy kiváló Manuel Neuer is.Senki nem panaszkodhatott volna,ha a Dortmund átveszi a vezetést.Összességében egy gyönyörű játék volt a szezonkezdéshez!

Thomas Tuchel ( Borussia Dortmund edzője) : „Nagy gratuláció a Bayernnek és Carlo Ancelottinak!Ez egy szerencsétlen vereség volt.Nagyon sokat beleadtunk és sok energiát fektettük bele,sajnos néhol ejtettünk apró hibákat,de elégedett vagyok a csapatom teljesítményével!”

Sebastian Rode (Borussia Dortmund) : „Gólt kell lőnünk az első félidőben.Hiányzott belőlünk az a leleményesség ami a Bayernben meg volt.”

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/29468/pics/lead_800x600.jpg
Beszámolók,német szuperkupa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?