Határozatlan időre meghosszabbították a kijárási korlátozást
Orbán Viktor közösségi oldalán jelentette be, hogy a kormány határozatlan időre meghosszabbítja a szombaton lejáró kijárási korlátozást. A miniszerelnök elmondta, erre azért van szükség, mert a szakértők véleménye alapján ezzel a lépéssel sikerült lassítani a koronavírus-járvány terjedését Magyarországon.
Blogolj!

Green öröme: mesterhármas és családi találkozás


A Bayern amerikai sztárja nyilatkozott az Inter elleni győzelemről.

A csapatunk közben már edzésbe állt New Yorkban, de nem csak a pályán kellett helytállniuk a játékosainknak...

Noha rövidnek bizonyult az éjszaka a Bayern csapatának, mivel késve érkeztek meg New Yorkba, a sztárjaink másnap reggel visszatértek a munkához. A játékosok két csapatra oszlottak: Philipp Lahm, Holger Badstuber, Javi Martínez, Arturo Vidal és Xabi Alonso a New Jersey-i Red Bull Arénába indultak edzeni. Azok a játékosok pedig, akik hosszabb időt töltöttek a pályán az Inter Milan elleni 4–1-re megnyert meccsen, a csapat szállójában végezték a regenerációs gyakorlatokat. A New York-i délutáni program keretein belül pedig egy sor marketing-és médiatalálkozón szerepeltek.

Természetesen megszólaltatták a "hazai", azaz amerikai közönség előtt három gólt rúgó Bayern játékost, Julian Green-t is. Green volt egyértelműen a meccs hőse, hiszen az ő mesterhármasával győztük le a szombat esti mérkőzésen Charlotte-ban, az Intert 4–1-re.

„Izgatott vagyok. Mindig rendkívüli eredmény három gólt lőni, de ez alkalommal még jobb érzés volt, hiszen ez most Amerikában történt” - nyilatkozta az USA válogatottjának erőssége.

A Bank of America Stadionban lőtt parádés góljai egy bizonyos személyt különösen is megörvendeztettek: „az apám is eljött a meccsre, előtte szállodában még találkoznunk is sikerült. Remélem, elégedett volt a teljesítménnyel” - mondta Green.

(az fcbayern.de cikkét Kékesi Veronika fordította)

https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/29141/pics/lead_800x600.jpg
audiFCBtour,BAYERN HÍREK,Játékosaink,julian green,usa
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?