3816-ra nőtt az igazolt fertőzöttek száma
Újabb négy krónikus beteg veszítette életét a koronavírus-járványban, viszont már alig négyszázan vannak kórházban.
Blogolj!

Mario Götze hivatalosan is távozott!

Kálovics Tibor

Ahogyan arra számítani lehetett, a világbajnokság döntőjét eldöntő támadó, visszatért a Borussia Dortmundba. 
Botrányos körülmények között hagyta el Dortmundot

Csapatunk hivatalos honlapja, a Borussia Dortmund honlapja, és a Transfermarkt.com is egybehangzóan közölte, hogy Mario Götze immáron hivatalosan is visszatért nevelőegyesületébe. A Transfermartkt értesülései szerint a Borussia 26 millió Eurót fizetett a játékosért, aki 2020-ig szóló szerződést írt alá. (A weboldal 35 millióra taksálja, a szélső értékét.)
Götze 2001-től volt tagja a dortmundi csapat korosztályos gárdáinak, majd 2009-ben lett a felnőttcsapat játékosa. 4 idénye alatt meghatározó játékosa lett a gárdának, amellyel két bajnokságot, és kupát nyert. 

Nem tudott stabilan kiemelkedni Münchenben Nagy botrányt kavarva, még a 2013-as BL döntő előtt bejelentette, hogy Münchenben folytatja pályafutását. (Korábban gyakorlatilag hűséget esküdött a Borussiának.) Az elmúlt 3 évben, tagja volt mindhárom bajnokcsapatnak, kétszer a kupa elhódításában is segédkezett, játszott a Chelsea ellen megnyert Európai Szuperkupa döntőben, valamint tagja volt a klubvilágbajnokságot nyerő csapatnak is. Sérülései, valamint formaingadozásai azonban nem tették lehetővé, hogy stabil jó teljesítményt nyújtson, ezáltal fix kezdője legyen a Bayern Münchennek. Csapatunkban 114 mérkőzést játszott, melyeken 36 gólt szerzett. (A Bundesligában ez 73/22-es mutatót takar.)  

Címkék: mario götze
https://bayern.blogstar.hu/./pages/bayern/contents/blog/28806/pics/lead_800x600.jpg
mario götze
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?