Felkészülési időszak, Igazolások, Szuper Kupa, Hazai porond, Nemzetközi porond. Szubjektív osztályzás:
Augusztus 5-én rajtol a német futball-szezon, ekkor játssza a Borussia Dortmund, mint kupagyőztes és a Bayern München, mint bajnok a német Szuperkupát, a dortmundi Signal Iduna Parkban (a régiek és a foci-romantika híveinek kedvéért a Westfalenstadionban).
2017.06.11.
Pánikra semmi ok, ha senkit sem igazolunk, akkor is Európa legjobb 3-5 csapata között vagyunk és bármikor bárkit ki tudunk verni a BL-ből is. 300 millió, avagy akár 500 millió invesztíció után értelemszerűen a legerősebbek lennénk. És? Mire mennénk vele? Egy Real-Kassai vegyes válogatott sajnos akkor is képes lenne elbánni velünk.
Kálovics Tibor
2017.05.29.
Immáron több. mint egy hete, hogy visszavonult minden idők egyik legnagyobb Bayern München játékosa, mégis nehéz felfogni mindezt.
2017.04.27.
A kupaelődöntőre nincsenek szavaim…
2017.04.05.
A támadójátékunkból túl sok „tényező” hiányzott és Neuer távollétében ezt már nem bírta el a csapat. A fiatalok beépítésével Ancelotti késésben van, idén már nem nagyon építhet rájuk.
Igen, jól látod! Neked is részed lehet az FC Bayern sikereiben! Íme:
2017.03.20.
Az öt leglényegesebb momentum a Gladbach elleni meccsről
Kálovics Tibor
2017.03.09.
Egy olyan játékos fog visszavonulni néhány hónapon belül, akit közel másfél évtizede tartok számon a kedvenceim között. A következő néhány sorban írnék egy szubjektív véleményt erről a legendás játékosról.
Kálovics Tibor
2017.01.13.
Mint ismeretes, Holger Badstuber fél évre a Schalke 04 csapatához igazolt kölcsönbe, és lehetséges, hogy a nyáron végleg elhagyja Münchent. Személyében egy olyan játékos hagyta el a klubot, akire ha nem ilyen sérülékeny már rég klubikonként tekinthetnénk.

Ezeket a cikkeket olvastad már?