Kun Béla
2017.05.24.
Az elnök szerint az FC Bayern lehet, hogy már ezen a nyárom feladni kényszerül a visszafogott transzferpolitikáját.
FC Bayern Campus – a rekordbajnok új akadémiája
Az expsortigazgató keményen beszólt Honessnek és Rummeniggének. Szerinte káros dolog, hogy össze-vissza beszéltek.
Kun Béla
2017.05.17.
Azzal ma már mindenki egyetért, hogy átalakításra szorul a Bayern kerete, de az irány még nem világos. Úgy tűnik, még nem dőlt el, hogy világsztárokat veszünk drágán, vagy ifjú német tehetségeket szerzünk meg és őket fokozatosan beépítve próbálunk meg újra a csúcsra jutni. Hoeness a kulcsfigura...
Kun Béla
2017.05.12.
Az elnök a maga szokott szókimondó stílusában, őszintén beszélt a „kiöregedett” Bayern keretről, a magas játékosbérekről és a Kínában alakuló üzletről
Kun Béla
2017.04.08.
Ottmar Hitzfeld a Dortmunddal 1997-ben, a Bayernnel 2001-ben nyerte meg a Bajnokok Ligáját. Az az.de interjúban beszél a Bayern és a Dortmund csatájáról és az Uli Hoeneß-el való kapcsolatáról és arról is, hogy most, vagy Pep alatt volt erősebb a Bayern.
Kun Béla
2017.04.06.
Az elnök a sérülésekről, a jó hangulatról és a kevesebbet játszó játékosokról és természetesen a Real elleni BL párharcról is nyilatkozott.
2017.04.01.
A Kapitány visszaszól Murinhonak és mindenki másnak, aki beszólt a Bayernnek az elmúlt időszakban. És őszintén beszél arról is, hogy ki miatt nem vállalta a sportigazgatói posztot.
Kun Béla
2017.03.28.
Sok vérbeli Bayern szurkoló követeli, hogy igazi német szakvezetője legyen a csapatnak. Az elnök a szívükből beszélt, amikor azt mondta, hogy Ancelotti után mindenképp német edzőt akar szerződtetni. Már a jelöltje is megvan.
Kun Béla
2017.03.27.
Uli Hoeneß zsörtölődik: aggódik a játékosainkért. Már kocsmázni sem mehetnek nyugodtan!

Ezeket a cikkeket olvastad már?