Domonkos Altdorfer
2017.07.25.
A Bayern edzőjeegyértelművé tette, hogy nincs garanciája a játékra a kolumbiai szupersztárnak, Jamesnek. A csapaton belüli konkurenciaharc megnövekedett, és ennek Thomas Müller is örül.
Kun Béla
2017.07.20.
Sokáig vitathatatlan volt, hogy az FC Bayern München tizenegyeseit Thomas Müller lövi. Mostanában azonban folyamatosan elhibázza a büntetőket, legutóbb, a Telekom kupán sem talált be. Ezért most inkább levonja a tanulságokat, és egy időre biztosan lemond a 11-esekről. Vajon mi lehet a gond?
Sukupčák Marián
2017.07.19.
Az újonc fokozza a nyomást Mülleren, akit a klublegendák, Maier és Augenthaler is támogatnak: "Ő hozza majd a góljait." De vajon mit jelent még James érkezése.
Kun Béla
2017.07.11.
Thomas Müller az előző csalódást okozó szezonja után, ismét vissza szeretné nyerni a régi formáját. A rá nehezedő nyomás mind a csapatnál, s mind a válogatottnál elég nagy. A konkurencia Müller nyakán lohol.
Kun Béla
2017.07.09.
A góllövés szempontjából nem túl jól sikerült tavalyi szezon után, idén ismét bizonyítani akar a Bayern utolsó bajor játékosa. Mindent alárendelt ennek, még a felkészülés szezon kezdetét is előrébbhozta önmaga számára.
Sokkal fontosabb Thomas Müller a Bayern számára, mint a struktúrákhoz való ragaszkodás. Kimmichhel kapcsolatban pedig rámutatott: a Konföderációs Kupán mindenki láthatta, mire képesek a fiatalok
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Kun Béla
2017.06.28.
A Bayern világklasszisa nem csak önmagáról beszélt, hanem elmondta a véleményét az új igazolásokról és csapategység fontosságáról
Kun Béla
2017.05.29.
Thomas Müller korábban kirobbanthatatlan volt a csapatból. Ez elmúlt szezonban ez megváltozott. Miért történt tulajdonképpen? És van-e jövője a Bayernben? A tz.de elemzése
2017.05.18.
A szezon vége felé haladva a második helyezett RB Leipzig egy 9 gólos drámai meccset játszott a bajnok Bayernnel, ami az év egyik legjobb találkozója volt. A meccs után Thomas Müller beszélt a DFB.de-nek, az utolsó percben megnyert párharcról.

Ezeket a cikkeket olvastad már?