Rusz Dániel
2017.09.22.
Német tudósítások szerint azért hiúsult meg Philippe Coutinho álma, vagyis hogy a Barcelonába igazoljon, mert Thomas Müller nem volt hajlandó csatlakozni a Liverpoolhoz.
Az elmúlt időszak problémái kapcsán sok merész nyilatkozat született a Bayern München játékosaitól és vezetőitől. Vajon az FC hollywood visszatérésének vagyunk tanúi?
Bogdányi Norbert
2017.09.13.
Kedden játszotta első csoportmérkőzését a Bayern München az Anderlecht ellen. De az előző napokban alig esett szó sportról. A müncheni vezetőség reagált Robert Lewandowski kijelentéseire, és nem hagyták szó nélkül a csapat szezonkezdéséről szóló vitákat sem.
Röviddel az RSC Anderlecht elleni keddi Bajnokok Ligája rajt előtt Robert Lewandowski interjúja nagy vihart kavar az FC Bayernnél. Karl-Heinz Rummenigge igazgatósági elnök keményen kritizálta a csatárt, de Thomas Müllerről is leszedte a keresztvizet.
Kun Béla
2017.09.12.
A Bayern korábbi nagykövete kritizálta az olasz tréner taktikáját. Számára a csapat egy lépésnyit visszafejlődött. Thomas Müller szerepe zavarja őt a leginkább.
Amikor 2008 augusztusában egy nyári napon az oldalvonal mellett első felnőtt meccsén való bemutatkozására várt, még senki sem gondolta, hogy egy ilyen óriási nemzetközi karrier kezdődik el.
Jakab Norbert
2017.09.08.
A Bayern München edzője máris nyomás alatt van ebben a szezonban és a Die Mannschaft kirekesztett csillaga tovább ronthat Ancelotti helyzetén.
Tóth Renáta
2017.09.05.
A német válogatott hétfőn este 6:0-ra győzte le Norvégiát - a Nationalelfet egy győzelem választja el a csoport elsőségtől, és a 2018-as világbajnokságra való kijutástól.
Tóth Renáta
2017.09.04.
Ma este Stuttgartban a német válogatott Norvégia csapatával játssza soron következő vb-selejtezőjét. A dfb.de összegyűjtött pár tényt és érdekességet a két válogatottról és az egymás ellen játszott mérkőzésekről.
Kun Béla
2017.09.01.
Egy újabb, Müller jövőjét találgató írás. Ancelotti keretében vajon idén már nincs helye? Válogatott csapattársa, aki megérti Müllert, és aki a szívén viseli a sorsát, semmilyen körülmények között nem mondana le róla.

Ezeket a cikkeket olvastad már?