2017.02.18.
Végre nincsenek már kérdések a karrierjének befejezésével kapcsolatosan. Az Arsenal elleni meggyőző győzelem után a Kapitány beszélt a győzelem okairól, Arjen Robbenről, egy nagyon jó érzésről és a sárgalapos eltiltásáról.
Nagy Zsófia
2017.02.18.
Mindenki örült Müllernek. Nem, Thomas Müller nem akart semmit mondani. „Ezt most csak egyszerűen élvezni kell” - ezek voltak az egyetlen szavai a játék vége után. Egy széles mosollyal hagyta el az Allianz Arenat.
Fazekas Annamária
2017.02.16.
A Bayern hozza a kötelezőt, amikor nagyon kell. Az Arsenal felett aratott magával ragadó 5:1-es győzelemmel a müncheniek még saját magukat is meglepték. Ancelotti csapatával kapcsolatosan azonban egy kérdés is felmerül: van Thomas Müller számára hely a kezdő tizenegyben?
2017.02.10.
Thomas Müllerre az Fc Bayernnél nehéz idők járnak.
2017.02.04.
A napokban vált ismertté, hogy a következő fiatal tehetség is elhagyja a Bayern Münchent. Min múlik az, hogy a rekordbajnok utánpótlásképzése ennyire megakadt? Thomas Müller értékeli ennek helyzetét...
Kékesi Veronika
2017.01.13.
Nincs jele annak, hogy Thomas Müllerben mély nyomot hagytak volna a szezon első felében megélt hullámhegyek és hullámvölgyek. „Kétségtelen, hogy nem lógattam az orromat az ünnepek alatt” - mondta a világbajnok, és hozzátette: „még mindig magabiztos vagyok.”
2016.12.03.
Az FC Bayern egy napra visszavette az első pozíciót a tabellán miután péntek este 3-1-re legyőzte a Mainz csapatát. A német rekordbajnok egy meggyőző játékot mutatott, főleg az első félidőben. “A győzelem teljes mértékben megérdemelt volt” - mondta Karl-Heinz Rummenigge. “Nem játszottunk hetek óta ilyen jól, mint az első félidőben. Nagyszerű élmény volt a játékosoknak” - fejtette ki Robben.
2016.12.03.
Lewandowskit el fogjuk veszíteni, és Thomas Müllert is, ha Ancelotti továbbra is fafejűen ragaszkodik a taktikájához. Így kezdődött volna az az elemzés, amelynek befejezésére – egyelőre – nem lesz szükség. Hoeness ugyanis ennél sokkal nyersebben üzent.
2016.11.28.
Nem török pálcát és várom a tavaszt! És szurkolok, hogy a nyögvenyelős játékkal jöjjenek ősszel a 3 pontok! – Földi Zsolt véleménycikke
Klement Bettina
2016.11.27.
Ancelotti: mi éppen egy elég nehéz időszakban vagyunk…

Ezeket a cikkeket olvastad már?