Sukupčák Marián
2017.09.14.
Freiburg - Az egykori Bayern-tréner, Ottmar Hitzfeld védelmébe vette a jelenlegi edzőt, Carlo Ancelottit, a német válogatott Thomas Müllerrel kapcsolatos vitában.
2017.06.11.
Pánikra semmi ok, ha senkit sem igazolunk, akkor is Európa legjobb 3-5 csapata között vagyunk és bármikor bárkit ki tudunk verni a BL-ből is. 300 millió, avagy akár 500 millió invesztíció után értelemszerűen a legerősebbek lennénk. És? Mire mennénk vele? Egy Real-Kassai vegyes válogatott sajnos akkor is képes lenne elbánni velünk.
2016.12.03.
Lewandowskit el fogjuk veszíteni, és Thomas Müllert is, ha Ancelotti továbbra is fafejűen ragaszkodik a taktikájához. Így kezdődött volna az az elemzés, amelynek befejezésére – egyelőre – nem lesz szükség. Hoeness ugyanis ennél sokkal nyersebben üzent.
2016.11.28.
Nem török pálcát és várom a tavaszt! És szurkolok, hogy a nyögvenyelős játékkal jöjjenek ősszel a 3 pontok! – Földi Zsolt véleménycikke
2016.11.09.
Naponta vagy hetente futok bele olyan cikkekbe német portálokon, amelyek a Bayern München eltűnő dominanciájáról vagy válságáról, vagy játékosok teljesítményével kapcsolatos problémákról értekeznek. Egyszerű szurkolóként viszont azt mondom, korai ez még
2016.11.08.
Mindent egybe vetve úgy érzem, hogy a lehető legjobb úton járunk. Az eredményeket illetően szinte optimális az eddigi mérlegünk és a játékot illetően is fel-felvillantotta már a csapat a magában rejlő potenciált, ami tavasszal bármire elég lehet.
2016.11.07.
Nagyjából túl vagyunk a 2016-2017-es labdarúgó szezon egyharmadán, így talán nem elhamarkodott egy átfogó értékelést tartani a Bayern eddigi teljesítményéről.
Mint ismeretes, az EB után Carlo Ancelotti veszi át csapatunk edzői feladatait. A szurkolók körében a cél nem más, mint a Triplázás?
2016.06.03.
Véleményem szerint maradandót alkotott Münchenben, mert hozott egy új játékrendszert a németeknek, akik ebből profitálva lettek világbajnokok. Aztán zsinórba háromszor nyerte meg a bajnokságot, és kétszer lett német kupa győztes.

Ezeket a cikkeket olvastad már?