Ancelotti jelen helyzetben nem elég a Bayern kispadjára? Túl nagy volt a váltás Guardiola után? Tele kétségekkel a Bayern tábor...
Kun Béla
2017.09.20.
Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről.
Jakab Norbert
2017.09.18.
Egy gyenge előszezon és ajátékminőség tekintetében nem túl elkápráztató szezonkezdet után olyan pletykák láttak napvilágot, hogy Carlo Ancelotti edzősége a Bayern Münchennél korai véget érhet.
Kun Béla
2017.09.15.
Sokak szerinte nem az a kérdés, hogy jön-e, hanem az, hogy mikor? Ismét elkezdödtek a spekulációk a hoffenheimi edző körül. Már házat is épít Münchenben.
A Bayern München vezetőedzője, Carlo Ancelotti a korábbi nagyszerű középpályás, Mario Basler szerint januárban távozni fog a kínai labdarúgó-bajnokság egyik csapatához.
Bogdányi Norbert
2017.09.02.
Hermann Gerland 2001-óta különböző funkciókat lát el a Bayern edzői stábjában, nyugdíjba akart menni. Azonban a Bayern vezetősége az új akadémia vezetőjévé tette a 63 éves szakembert.
Kun Béla
2017.08.11.
Az ex-Bayern játékos Dietmar Hamann keményen nekiment Carlo Ancelotti vezetőedzőnek
Sukupčák Marián
2017.08.09.
Az FC Bayern a kerettervezője, Michael Reschke továbblépett a VfB Stuttgarthoz. A volt átigazolási szakértőnk lesz ott az új menedzser. "A Bayernnél bizony féltette a kompetenciáit" - nyilatkozta Matthäus az AZ-nek.
Az FC Bayern Ázsia túráján a csapat elnöke Uli Hoeneß bejelentette, hogy a megüresedett sportigazgatói poszt a közeljövőben betöltésre kerül. Az elkövetkező hetekben be is mutathatják Matthias Sammer utódját. Mivel sajnos Philipp Lahm nem tartozik már a jelöltek közé, ezért Mark van Bommel-t hozták szóba.
Kun Béla
2017.07.05.
Nagy tömeg előtt kezdte meg a felkészülést a német rekordbajnok. A kilátogató szurkolóknak azzal kellett szembesülniük, hogy idén először, más bejáraton kellett az edzésre bemenni.

Ezeket a cikkeket olvastad már?