Az U-21-es Európa-bajnok ezt a szezont az FC Hoffenheimnél fogja tölteni kölcsönben, hogy elég játéklehetőséget kapjon, valamint fejlődjön.
Az FC Bayern felfedezte magának a kölcsönügyleteket, négy jelölttel/kölcsönjátékossal: Costa, James, Gnabry és Sanches

James Rodríguez, Serge Gnabry, Douglas Costa és most valószínűleg Renato Sanches is. A Bayern München az idei nyár óta a Bundesliga kölcsönző-bajnoka is.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
A verseny a Bayernben nagyon nagy. Ezt tudja az újonnan érkezett Serge Gnabry is. Az ex-brémai játékoson kívül még hat további támadó áll szerződésben a Bayernnel.
Sukupčák Marián
2017.07.04.
Az FC Bayern München szombaton elkezdte a címvédés hosszú folyamatát. A német rekordbajnok a játékosainak egy kisebb csoportjával kezdte meg a felkészülést.
Az új Bayern-játékos, Serge Gnabry az U-21-es Európa Bajnokságon is küzdött a változásokkal, és tudását, személyiségét nem tudta megmutatni. A kérdés az: kap majd a rekordbajnoknál elég időt?
Kálovics Tibor
2017.06.30.
Serge Gnabry korosztályos Európa-bajnokként kezdheti meg élete első Bayernes szezonját.
Kun Béla
2017.06.24.
Kell-e Goretzka a Bayernbe? Jogos volt-e Lewa hisztije? Kiveszett-e egy nagy generáció? Sikerül-e Ancelottinak a szokatlan feladatot megoldania?
Kun Béla
2017.06.23.
Miért nem tud leigazolni a Bayern egy igazi top játékost?
Fazekas Annamária
2017.06.21.
Egy profi, jónevű német menedzser elemzése a Bayern átigazolási politikájáról. Miért lenne őrültség Ronaldo? Tett-e tényleges ajánlatot Griezmannért és Verrattiért a Bayern? Jó vásár volt-e Tolisso? Megérte-e megvenni a fiatal német válogatott játékosokat?
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?