Kálovics Tibor
2017.09.22.
Hiába vezetett 2-0-ra is a rekordbajnok, a Wolfsburgnak a hajrában sikerült egyenlítenie a Bundesliga hatodik fordulójának nyitómeccsén.
Bogdányi Norbert
2017.09.22.
2015. szeptember 22. kedd. Kellemes 20 fok a müncheni belvárosban, az októberfeszti sörkertek már délben tele vannak. Nem ritka az olyan látogató, sem aki a bőrnadrág mellett egy Bayern mezt visel, ugyanis este a Vfl Wolfsburg vendégeskedik a 6. forduló alkalmával az eddig veretlen rekordbajnoknál.
A lengyel sztár, Robert Lewandowski boldog a Bayern Münchenben, de elismerte, a klub fog dönteni a jövőjéről, hogy távozik-e valaha.
Kun Béla
2017.09.20.
Dieter Hamann Sky szakértő: az FC Bayern nem annyira meggyőzően, magabiztosan játszik, mint Guardiola irányítása alatt, ezért is táncol késhegyen Ancelotti. De számomra hiányzott az utóbbi hetekben az Ancelotti támogatása a vezetés részéről.
Kun Béla
2017.09.19.
A Bayern-legenda nagy Thomas Müller rajongónak mondja magát és bírálja Robert Lewandowskit interjújáért, amelyben a rekordbajnok átigazolási politikája miatt panaszkodott. Interjú Klaus Augenthalerrel:
Az elmúlt időszak problémái kapcsán sok merész nyilatkozat született a Bayern München játékosaitól és vezetőitől. Vajon az FC hollywood visszatérésének vagyunk tanúi?
Bogdányi Norbert
2017.09.13.
Kedden játszotta első csoportmérkőzését a Bayern München az Anderlecht ellen. De az előző napokban alig esett szó sportról. A müncheni vezetőség reagált Robert Lewandowski kijelentéseire, és nem hagyták szó nélkül a csapat szezonkezdéséről szóló vitákat sem.
Röviddel az RSC Anderlecht elleni keddi Bajnokok Ligája rajt előtt Robert Lewandowski interjúja nagy vihart kavar az FC Bayernnél. Karl-Heinz Rummenigge igazgatósági elnök keményen kritizálta a csatárt, de Thomas Müllerről is leszedte a keresztvizet.
Bogdányi Norbert
2017.09.10.
A csatár a Müncheniek átigazolási piacon mutatott visszafogottsága miatt, aggódik a konkurenciaképesség miatt.
Nagy megtiszteltetés érte Neuert, Lewandowskit és Vidalt! Ők hárman benne vannak abban a 24 -ben, akit jelöltek az Év játékosa címre.

Ezeket a cikkeket olvastad már?