Kálovics Tibor
2017.08.31.
Ahogyan arra számítani lehetett, csapatunk kölcsönadta a mellőzött középpályást a Premier League-ben szereplő walesi csapathoz.
A Liverpool szeretné leigazolni Renato Sanchest, aki nem fog ellenállásba ütközni Carlo Ancelotti részéről, ha távozni szeretne a Bayernből.
A Renato Sanches-ért folyó versenyben az eddigi legnagyobb érdeklődő, az AC Milan nyilvánvaló konkurenciát kap a saját bajnokságából. Az FC Bayern-nek továbbra is egy feltétele van.
Kun Béla
2017.08.11.
Az ex-Bayern játékos Dietmar Hamann keményen nekiment Carlo Ancelotti vezetőedzőnek
Az AC Milan nem áll le, 47 millió eurót kínál Renato Sanchesért.
Portugál értesülések szerint a Milan egy ajánlattal lepte meg a bajorokat, Renato Sanchest szeretnék egy kölcsön és egyben vásárlási opcióval megszerezni.
Vajon mi lesz a kincset érő középpályás, Renato Sanches sorsa az FC Bayernnél, James Rodriguez érkezése után? A portugál lap, az „A Bola” tudósítása szerint, a Benfica nyilvánvalóan megkísérli visszavinni Liszabonba Sanchest.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Domonkos Altdorfer
2017.06.29.
Corentin Tolisso a Bayern új rekordigazolása. Egyelőre nem sokat tudunk a fiatal játékosról, ezért a francia labdarúgást jól ismerő szakember mutatja be Tolisso erényeit.
2017.06.19.
Lothar Matthäus az AZ interjújában beszélt a Nationalelf-ről, amiről elmondta, ezúttal más játékosok feladata, hogy a felelősséget átvállalják. Matthäus emellett Tolissot méltatta, Sanchest viszont kritizálta.

Ezeket a cikkeket olvastad már?