Az AC Milan nem áll le, 47 millió eurót kínál Renato Sanchesért.
Portugál értesülések szerint a Milan egy ajánlattal lepte meg a bajorokat, Renato Sanchest szeretnék egy kölcsön és egyben vásárlási opcióval megszerezni.
Vajon mi lesz a kincset érő középpályás, Renato Sanches sorsa az FC Bayernnél, James Rodriguez érkezése után? A portugál lap, az „A Bola” tudósítása szerint, a Benfica nyilvánvalóan megkísérli visszavinni Liszabonba Sanchest.
Domonkos Altdorfer
2017.07.11.
Két év után minden valószínűség szerint elválnak Douglas Costa és az FC Bayern útjai, de ezért senki nem szomorú Münchenben. Közben viszont egyre égetőbb a kérdés, hogy kik léphetnek Ribéry és Robben örökébe!
Miután az olasz edző, Carlo Ancelottival az első szezon bajor szempontból felemásra sikerült, az 58 éves edzőnek mostantól szállítania kell az eredményeket. Az elmúlt szezonban nem volt érzékelhető előrelépés. Helyette voltak lövészárokharcok, egyéni elbeszélgetések és frusztráció sok különböző szinten.
Domonkos Altdorfer
2017.06.29.
Corentin Tolisso a Bayern új rekordigazolása. Egyelőre nem sokat tudunk a fiatal játékosról, ezért a francia labdarúgást jól ismerő szakember mutatja be Tolisso erényeit.
2017.06.19.
Lothar Matthäus az AZ interjújában beszélt a Nationalelf-ről, amiről elmondta, ezúttal más játékosok feladata, hogy a felelősséget átvállalják. Matthäus emellett Tolissot méltatta, Sanchest viszont kritizálta.
Az ifjú portugál Európa-bajnok eldöntötte, hol akarja folytatni
Ancelotti beszélt a keretről, az átigazolásokról, Ribéryről, Boatengről, és Philipp Lahm utolsó utazásáról.
Kun Béla
2017.05.03.
Annyira terjedt a valótlanság, hogy a klub hivatalos közleményben volt kénytelen cáfolni az álhírt
Tóth Renáta
2017.04.11.
José Mourinho a múltban már többször bebizonyította, jó érzéke van az igazolásokhoz. A legújabb értesülések szerint a portugál sztár edző a Bayern München kispadjáról nézte ki csapatának leendő játékosát.

Ezeket a cikkeket olvastad már?