Kálovics Tibor
2017.09.07.
Új cikksorozatunkban felidézzük, hogy mi lett a klubtörténelem legnagyobb sikereit elérő játékosaival. Először az 1995/96-os csapat tagjai vesszük szemügyre.
Domonkos Altdorfer
2017.06.30.
A Bayern korábbi kapusa nem hisz benne, hogy a német rekordbajnoknak esélye lenne olyan bombaigazolásokra, mint Sanchez vagy Verratti.
Kun Béla
2017.06.28.
A Bayern München örök ikonja, a válogatott egykori elsőszámú kapusa, Oliver Kahn, mindig a harcosságáról és a keménységéről volt híres, nem véletlenül volt a "Titán" a beceneve. Most elárulta, volt időszak, amikor közel volt a vég...
Kálovics Tibor
2017.03.31.
A jelenlegi állapot szerint Manuel Neuer védhet majd a Real Madrid elleni sorsdöntő BL mérkőzésen, tehát egyenlőre nem kell komolyan aggódnunk a világ legjobbja miatt. A Bayern München történetében azonban többször is előfordult már, hogy a BL-ben pótolni kellett az első számú kapust. Ezeket az eseteket idézzük most fel.
Kun Béla
2017.02.17.
A Titán és Rummenigge is őszintén beszélt erről az ügyről és lehetőségről az Arsenal elleni győztes mérkőzés után. Egy biztos: döntés még nincs.
Kun Béla
2017.02.16.
Philipp Lahm az Arsenal elleni 5-1-re megnyert meccsen 103-ik alkalommal húzta magára a Bayern mezét a Bajnokok Ligájában. Így már Oliver Kahnnal együtt tartják a rekordot ebben a versenyszériában.
Fazekas Annamária
2016.11.28.
Oliver Kahn kritikája: a Bayern Carlo Ancelotti vezetése alatt ötlettelen
Oliver Kahn múlt heti „húzása” igencsak megosztotta a futball közvéleményt, sőt, igazi híveit, a Bayern fan-eket is. Mint ismeretes, Kahn egy Bayern logó előtt jelentette be, hogy 5 nap múlva fontos közlendője lesz, jövőbeni terveit illetően.
Oliver Kahn nem lesz az FC Bayern alkalmazottja. A Titán saját vállalkozásba kezd Goalplay néven.
2016.10.07.
A korábban Bayern Münchenes kapus és kapitány Oliver Kahn a ma közösségi médián keresztül tett egy szórakoztató bejelentés féleséget.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?