Sukupčák Marián
2017.08.11.
A Bayern újonca, Niklas Süle interjút adott az Abendzeitungnak. Beszélt a céljairól és arról is, hogy példaképe Joshua Kimmich. A káros szenvedélye pedig a gyorséttermi kaja.
Vachaja Fanni
2017.08.09.
Hogy Joshua Kimmich az Audi kupán kapitányként léphetett a pályára, az egyáltalán nem véletlen. A Bayern a bízik a Konföderációs Kupa győztes játékos jó szezonjában – az extra motiváció nem árthat.
Carlo is értékes infókat árult el, érdemes végigolvasni.
Mezmutogatás ezúttal nem volt, de Rudy a 19-es, Süle pedig a 4-es mezszámot választotta.
Sokkal fontosabb Thomas Müller a Bayern számára, mint a struktúrákhoz való ragaszkodás. Kimmichhel kapcsolatban pedig rámutatott: a Konföderációs Kupán mindenki láthatta, mire képesek a fiatalok
Tóth Renáta
2017.07.03.
A döntőben Chilét 1:0-ra legyőzve Németország először nyerte története során a Konföderációs Kupát.
Tóth Renáta
2017.06.26.
A német válogatott vasárnap este 3:1-re nyert Kamerun ellen, és csoportját megnyerve jutott tovább az elődöntőbe.
Tóth Renáta
2017.06.26.
Niklas Süle a Chile elleni mérkőzésen a válogatott egyik legjobbja volt, de a Konföderációs Kupán még sok minden vár a Bayern leendő védőjére.
Fazekas Annamária
2017.06.21.
Egy profi, jónevű német menedzser elemzése a Bayern átigazolási politikájáról. Miért lenne őrültség Ronaldo? Tett-e tényleges ajánlatot Griezmannért és Verrattiért a Bayern? Jó vásár volt-e Tolisso? Megérte-e megvenni a fiatal német válogatott játékosokat?
2017.06.19.
Lothar Matthäus az AZ interjújában beszélt a Nationalelf-ről, amiről elmondta, ezúttal más játékosok feladata, hogy a felelősséget átvállalják. Matthäus emellett Tolissot méltatta, Sanchest viszont kritizálta.
Süle: késznek érzem magam erre a lépésre. Nincsenek idős vagy fiatal játékosok, csak jó vagy rossz játékosok.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?