Kálovics Tibor
2017.03.20.
Fogynak a napok a nagy összecsapás kezdetéig. Cikksorozatunk zárásában Európa két legpatinásabb csapatának utolsó három összecsapását tekintenénk át.
Kálovics Tibor
2017.03.18.
Azáltal, hogy pénteken összesorsolták az idei BL szezon két topfavoritját (Barcelona és Juventus szurkolók most az ő csapatukra gondolhatnak.), újabb fejezetéhez érkezett az európai klubfutball legnagyobb párharca. Idézzük hát fel, az eddigi tétre menő Bayern-Real meccseket. Cikksorozatunk második részében a 2000 és 2004 közötti mérkőzéseket idézzük fel.
Kálovics Tibor
2017.03.18.
Azáltal, hogy a tegnapi nap során összesorsolták az idei BL szezon két topfavoritját (Barcelona és Juventus szurkolók most az ő csapatukra gondolhatnak.), újabb fejezetéhez érkezett az európai klubfutball legnagyobb párharca. Idézzük hát fel, az eddigi tétre menő Bayern-Real meccseket. Cikksorozatunk első részében a '70-es, 80-as évek mérkőzéseit idézzük fel.
Kálovics Tibor
2017.03.16.
Lássuk, hogyan tudósított a magyar szaksajtó csapatunk 2001-es nagy évéről.
Kálovics Tibor
2017.03.16.
A Nemzeti Audiovizuális Archívum jóvoltából több mint egy tucat emlékezetes Bayern mérkőzés került fel az internetre. Az úgynevezett NAVA pontokon ezeket a mérkőzéseket teljes egészében, és ami még fontosabb legálisan nézhetjük vissza.
Kálovics Tibor
2016.09.13.
Eljött a nap amire vártunk, és kedden este Carlo Ancelotti végre egy BL mérkőzésen fogja dirigálni csapatunkat. A nagy esemény kapcsán felidézzük a Bayern emlékezetes BL szezonnyitányait.
Kékesi Veronika
2016.09.06.
277 000 regisztrált taggal a Bayern München a legtámogatottabb klub a világfutballban. Ez felülmúlja az olyan európai nagy csapatokét, mint például a Barcelona és a Benfica - Egy angol újságíró elemzése!
Kálovics Tibor
2016.08.30.
Csapatunk, 3 évvel ezelőtt drámai csatában szerezte meg azt a trófeát, amelyik még hiányzott a vitrinből.
Kálovics Tibor
2016.06.01.
Csapatunk történelméhez a dicső bajnoki sikereken, és kupagyőzelmeken túl sajnálatos módon hozzátartozik néhány döntőben elszenvedett vereség is. Ezen vereségeket azonban nem szabad egyértelmű kudarcként felfogni, hanem úgy kell tekinteni rájuk, hogy a csapat egyetlen lépésre volt attól, hogy a legjobbá váljon az adott sorozatban.
Kálovics Tibor
2016.06.01.
Imádott klubunkat az ellendrukkerek sokszor illetik azzal a váddal, hogy egy egy csapatos bajnokságot ural, vagy, hogy a német bajnokság nívója nem éri el a La Liga, vagy a Premier League színvonalát. Mindamellett, hogy a károgóknak természetesen nincs igazuk, a Bayern kritikusai elsiklanak a tény fölött, hogy csapatunk azon kevés együttesek közé tartozik, amely valamennyi jelentős klubtrófeát begyűjtötte az európai és a világfutballban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?