Bruce94
2016.09.13.
Eljött a nap amire vártunk, és kedden este Carlo Ancelotti végre egy BL mérkőzésen fogja dirigálni csapatunkat. A nagy esemény kapcsán felidézzük a Bayern emlékezetes BL szezonnyitányait.
Kékesi Veronika
2016.09.06.
277 000 regisztrált taggal a Bayern München a legtámogatottabb klub a világfutballban. Ez felülmúlja az olyan európai nagy csapatokét, mint például a Barcelona és a Benfica - Egy angol újságíró elemzése!
Bruce94
2016.08.30.
Csapatunk, 3 évvel ezelőtt drámai csatában szerezte meg azt a trófeát, amelyik még hiányzott a vitrinből.
Bruce94
2016.06.01.
Csapatunk történelméhez a dicső bajnoki sikereken, és kupagyőzelmeken túl sajnálatos módon hozzátartozik néhány döntőben elszenvedett vereség is. Ezen vereségeket azonban nem szabad egyértelmű kudarcként felfogni, hanem úgy kell tekinteni rájuk, hogy a csapat egyetlen lépésre volt attól, hogy a legjobbá váljon az adott sorozatban.
Bruce94
2016.06.01.
Imádott klubunkat az ellendrukkerek sokszor illetik azzal a váddal, hogy egy egy csapatos bajnokságot ural, vagy, hogy a német bajnokság nívója nem éri el a La Liga, vagy a Premier League színvonalát. Mindamellett, hogy a károgóknak természetesen nincs igazuk, a Bayern kritikusai elsiklanak a tény fölött, hogy csapatunk azon kevés együttesek közé tartozik, amely valamennyi jelentős klubtrófeát begyűjtötte az európai és a világfutballban.

Ezeket a cikkeket olvastad már?