2016.08.17.
"Az én Bayernem", így hívja a SPORT BILD-Legenda-Riporter Raimund Hinko, aki a német Rekormeisterrel foglalkozik. Hinko évtizedek óta kíséri el a münchenieket.
Kékesi Veronika
2016.08.16.
A Borussia Dortmund elleni döntő előtt csupán egy hetet edzettek: a FCB profijai épphogy visszatértek a nyaralásukból, vasárnap este máris a mély vízbe vetették magukat.
Klement Bettina
2016.08.15.
3 egymás utáni elvesztett döntő után 2012 óta először ismét az FC Bayern szerzi meg a Szuperkupa győzelmet.Arturo Vidal és Thomas Müller 2 góljával nyerték meg a meccset a Borussia Dortmund ellen, ezzel debütálásként máris megszerezve Ancelottinak az első német címét.”Elégedettek vagyunk”mondta nagy örömmel a bajnokok új edzője.Mats Hummels szerint egy szép meccs volt szezonkezdésnek.
Kálovics Tibor
2016.08.14.
Csapatunk három, egymás után elveszített finálé után, magabiztos győzelemmel hódította vissza a szuperkupát
Kékesi Veronika
2016.08.14.
A Bayern a Dortmund ellen: egymással küzdöttek meg a legutóbbi szezon, valamint a Német labdarúgókupa döntőjében, és az új szezon első meccsét is ők játsszák. A kétszeres győztes FC Bayern a Bundesliga második helyezett Borussia Dortmunddal mérkőzik meg a Szuperkupa döntőjében vasárnap, magyar idő szerint 20:30-kor. Az fcbayern.de összeállított egy listát a szezon első rangadójával kapcsolatban:
2016.08.14.
Bundesliga bajnok, a második befutó ellen, kupa győztes a döntős riválisa ellen, FC Bayern a Borussia Dortmund ellen: a szezon nem is kezdődhetne izgalmasabb összecsapással. Vasárnap este 20.30-kor "Aaz elmúlt évtized két legjobb csapata Németországban" ahogy Karl-Heinz Rummenigge mondta, megharcol a szezon első címéért a szezon első tétmérkőzésén, két héttel azelőtt, hogy a Bundesliga újraindulna: ez a Német Szuperkupa.
Kálovics Tibor
2016.08.13.
A két csapat holnap esti döntője előtt átnéznék, hogy a két rivális mire ment egymás ellen a korábbi szuperkupa döntőkben.
2016.08.12.
A Szuperkupa döntő nem egy olyan meccs, amelyet félvállról veszünk. Elvégre a Dortmund ellen játszunk, ez a presztízsről szól - mondta elszántan a Bayern világklasszisa
Fazekas Annamária
2016.08.10.
Bár - mint írtuk - a keret még erősen hiányos, egyre többen készülhetnek a visszatérésre a sérülésüket követően
Klement Bettina
2016.08.09.
Hét játékosunk is hiányzott a hétfői edzésről, amely már a Dortmund elleni fölkészülésről szólt
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?